Cecilia Ehrling

Det är ett nöje att dansa med dig Stenis!

1 april, 2015 | Kommentera (0)

Förra fredagen var urkul. Roligast av allt var teamdansen – som vårt lag vann! We rock! 😉
gruppdans lets dance stenmark serneholt jonas björkman

 

I helgen gästade vi TV4:s Nyhetsmorgon. Alltid lika trevligt. Ingemar berättar bland annat att han är förvånad över svenska folkets stora stöd. 🙂
Här kan ni se klippet från Nyhetsmorgon.

nyhetsmorgon tv4 stenmark och cissi ehrling

 

 

Just ligger vi i hårdträning för den här veckans två danser. Det känns bra. Det är ett stort nöje att få dansa med dig Stenis! På fredag blir det filmtema, vi ska gestalta en film. Mer avslöjar jag inte…
stenmark och cissi

 

Hoppas så klart på era röster igen på fredag. Vi vill gärna vara kvar ett tag! 🙂

Kram

Postad: 1 april, 2015 Av: Cecilia Ehrling Kategori: Blogginlägg, Dans, Jobb, Let's dance | Etiketter: , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Cecilia Ehrling.
Ålder: 30 år
Bor: I Vasastaden, Stockholm.
Familj: Mamma, pappa och bror.
Sysselsättning: Dansare och inspiratör på heltid. Driver Cecilia Ehrling AB med fokus på dansuppdrag.
Om mig: Född och uppvuxen i Gävle. Började dansa när jag var 5 år och har dansat sedan dess. Vid 9 års ålder började jag att tävlingsdansa inom 10-dans. Under min tävlingskarriär har jag tagit ett flertal SM-medaljer och även representerat Sverige på EM och VM. Just nu så är Let´s dance en står del av mitt liv där jag har medverkat 7 gånger och vunnit den 3 gånger. För mig är träning och hälsa väldigt viktigt för att jag ska må bra och orka prestera. När jag inte dansar och jobbar gillar jag löpning och har en dröm och ett mål att en dag springa ett marathonlopp.
Fokus just nu: Att fortsätta jobba med dans samt att ta löpningen till en högre nivå.
Om bloggen: Jag bloggar om dans, löpning och andra glimtar från min vardag.
Kontakt: ceciliaehrling(at)hotmail.com

Vitaminer

Därför behövs D-vitamin

Läs våra artiklar om det viktiga vitaminet.

Följ Cecilia på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – sök efter: Cecilia Ehrling

Kategorier

Antiinflammatorisk kost

Varför gurkmeja?

"Effekten lika stark som - eller starkare än - antiinflammatorisk medicin."

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)