Cecilia Ehrling

Helgens aktiviteter

Postad: 10 november, 2014 Av: Cecilia Ehrling Kategori: Danskurser, Fritid, Jobb, Löpning | Etiketter: , | Kommentera

Hejsan!

Denna helg har varit relativ lugn med lite jobb bara. Jag kan tycka att det är skönt att bara vara och inte planera in så mycket alla gånger. På lördagen hade jag äran att få dansa med min fina vän Camilla Läckbergs kille, Simon Sköld och hans killkompisar. Jag hade en timme på mig att lära dem allt jag kunde. Vi körde 30 min samba med mycket skak och höfter och sen avslutade vi med 70-tals disco ála Travolta. Gruppen var härlig och duktig och bjöd verkligen på sig själva.

bild-4bild-5

På söndag hade jag träning med TSM, Team Stockholm Marathon Running. Varje söndag kl 10.00 samlas vi på stadion för att tillsammans med 1000 andra löpare springa ett pass tillsammans. För många är målet att springa Stockholm Marathon men inte för alla. Jag är med just för att få träningen och för att få in långpassen i min träning och kanske springa ett marathon nästa höst. Just nu så är passen runt en mil men i december kommer längden på passen öka. Den här söndagen var det ett testlopp för att checka av vilken hastighet man ligger på just nu. Loppet var på 5 km och jag sprang det på 23 min. Min grupp som jag springer i skulle ligga på 5min/km men jag kände mig stark och tryckte på lite extra igår. I TSM delas man in i olika gruppper ut efter vilken tid man förväntas springa ett marathon på. Jag springer just nu i 4 h gruppen men känner ibland att jag skulle kunna springa i 3.45 gruppen speciellt nu när passen ligger på ungefär en mil. Det är så obeskrivligt skönt att börja söndagen med löpning, då är man pigg och full med energi resten av dagen.

bild-6bild

Varje söndag har jag också danskurser på Mälarsalen. Just nu så har jag en fortsättning Vals och Tango och sen har jag en nybörjare  Swing och Jive. Jag måste säga att alla är väldigt duktiga på mina kurser, alla har dansat en hel del bugg och bor nästan på Mälarsalen och tar en massa andra kurser.

Ha en fortsatt fin måndag.

Kram

 

 

 

 

 

 Dags att börja blogga!

Postad: 4 november, 2014 Av: Cecilia Ehrling Kategori: Gym, Löpning, Träning | Etiketter: , , | Kommentera

Efter löpning

Hejsan!

Nu är det dags för mig att börja blogga hos kurera. Tycker att det ska bli jättekul. Ni kommer att få följa med mig på mina dansäventyr samt följa mig i min vardag. Det kommer att bli en hel del löpning vilket jag gillar som träningsform om jag inte dansar.

Nu är det dags att kila iväg till gymmet för att köra milen.

Vi hörs imorgon, kram

 

 

 Sök i bloggen

Gilla Kurera på Facebook

Gilla Kurera på Facebook

Om bloggen


Namn: Cecilia Ehrling.
Ålder: 30 år
Bor: I Vasastaden, Stockholm.
Familj: Mamma, pappa och bror.
Sysselsättning: Dansare och inspiratör på heltid. Driver Cecilia Ehrling AB med fokus på dansuppdrag.
Om mig: Född och uppvuxen i Gävle. Började dansa när jag var 5 år och har dansat sedan dess. Vid 9 års ålder började jag att tävlingsdansa inom 10-dans. Under min tävlingskarriär har jag tagit ett flertal SM-medaljer och även representerat Sverige på EM och VM. Just nu så är Let´s dance en står del av mitt liv där jag har medverkat 7 gånger och vunnit den 3 gånger. För mig är träning och hälsa väldigt viktigt för att jag ska må bra och orka prestera. När jag inte dansar och jobbar gillar jag löpning och har en dröm och ett mål att en dag springa ett marathonlopp.
Fokus just nu: Att fortsätta jobba med dans samt att ta löpningen till en högre nivå.
Om bloggen: Jag bloggar om dans, löpning och andra glimtar från min vardag.
Kontakt: ceciliaehrling(at)hotmail.com

Vitaminer

Därför behövs D-vitamin

Läs våra artiklar om det viktiga vitaminet.

Följ Cecilia på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – sök efter: Cecilia Ehrling

Kategorier

Antiinflammatorisk kost

Varför gurkmeja?

"Effekten lika stark som - eller starkare än - antiinflammatorisk medicin."