Chefredaktören
Kokosolja för "oil pulling"

Kvällens övning: Vi testar “Oil pulling”

Oil pulling.. Bara för namnet är ju värt att pröva 😉 Jag har läst om det på sista tiden och tänkte prova det, vi hade en artikel här på kurera också om det; http://kurera.se/oil-pulling-for-vita-tander-och-battre-munhalsa/ och Mia Tjärnlund bloggade om det också på hennes blogg, "Mias familjeblogg"; http://kurera.se/mia-tjarnlund/2015/02/05/tandhalsa-utan-flour/.
Oil Pulling är en tusenårig ayurvedisk metod för att få en bättre munhälsa bland annat och även en effektivare munhälsa.  Bra för tänder och tandkött. Förebyggande för dålig andedräkt. Förebygger karies.

Enkelt..
1 matsked kokosolja in i munnen och "gurgla" runt i 15-20 minuter och spotta ut i soporna,, inte i slasken/handfatet så det stelnar där 😀 Blev lite lusigt med teckenspråk när vi kollade ett avsnitt på Ipaden och gurglade oss 🙂

Vi provar "oil pulling"

Vi provar "oil pulling"

Summeringen.. tja,, vi får se men vi provar 😀

//Daniel


Björkfest med Holistic

Igår bjöd Holistic in till Björkfest. En mycket trevlig kväll med gott umgänge, trevlig rawfood från Curlyfood och härlig musik från underbara Jessica Folcker. Självklart fick vi smaka på Holistics Björksav också, som konstigt nog ska vara kanon för pollenallergiker, även björkpollen-allergiker 🙂 Här kommer lite bilder från kvällen:

malinjohannaJag och Malin

BjorksavBjörksav - smakar som lent vatten och är bra för pollenallergiker

JessicafolkerSkönsjungande Jessica Folcker

soppaSupergod soppa

Tack hela gänget på Holistic för en lyckad kväll!

/Johanna