Chefredaktören

Pust nu är “Allt för hälsan” slut

Hej på er! Nu ska jag låna redaktionens blogg igen 🙂
Det har varit ett par intensiva men fantastiska dagar och montern har varit välbesökt. Tack alla som kom förbi och hälsade på oss. Om du var på mässan så kommentera gärna vad du tyckte var det bästa på mässan. Mitt bästa minne kommer vara att min 7 åriga dotter följde med ena eftermiddagen och att hon tyckte det var spännande och kul på mässan.. Dessutom så tog hon och testade fiskpedikyren 🙂 Hon kommer bli en riktig hälsokost-tjej!

Med ömma fötter så känns ett fotbad skönare än en löprunda.... Men det blir nog en löprunda trots allt i kväll ändå 🙂 Fram och tillbaka till kyrkogården - det är fars dag i dag

Bäst att avrunda och logga ut nu innan redaktionen upptäcker att jag tagit deras blogg. Jag vill ju få inte att de byter lösenordet för mig 😉

//gästbloggande monterarbetaren Daniel

 

Fiskpedikyr


Ingen miljömedvetenhet på mässan – inte när det gäller pantburkar iaf

Överallt på mässan går människor omkring och dricker ur PET-flaskor men ingenstans finns någonstans att ställa ifrån sig flaskorna. De slängs bara i papperskorgen. Så har det varit i alla år jag minns här på mässan och jag inte låta bli att förundras. Varför har Stockholmsmässan inte kommit längre när det gäller miljömedvetenhet? Är jag ensam om att uppröras - och tycka att det är helt sjukt?

Bara i kaféet mellan hallarna är de miljömedvetna nog att ta hand om flaskorna.

Insamlingsställe för returburkar och flaskor

Skärpning mässan!

/Isabelle


Första dagen på mässan. Pust!

Danne i montern pustar ut bredvid datorn där han snart ska skriva sitt inlägg

På plats för Allt för Hälsan.
Fantastiskt kul och roligt med alla människor. Börjar kännas i fötterna och lite i ryggen. Men - det finns så många bra behandlingar man kan ta, jag kanske ska gå och lägga mig i någon av behandlingsstolarna... Jag funderar även på att kickstarta morgondagen med lite fiskpedikyr. Vad tycker ni? Någon som provat?

/Daniel