Chefredaktören

Nytt nummer av Kurera

Äntligen har nya numret av Kurera anlänt. Ett fullspäckat sommarnummer med vackra Anna Brolin som pryder omslaget, temasidor fyllda med många bra tips och intressant läsning för den med IBS eller magproblem samt goda och nyttiga picknickrecept skapade av bästa Maya Dilek. Såklart innehåller den mycket annat läsvärt också - till exempel tips på sommaraktuella och naturliga skönhetsprodukter, träningsövningar att ta med på semestern och tips på hur du får till den perfekta smoothien.

omslag

mage

lemonad

skonhetsaktuellt

Tidningen når våra utdelningsställen inom ett par dagar. Här hittar du ett utdelningsställe nära dig. Trevlig sommarläsning önskar hela redaktionen!


Vi jobbar stenhårt..

..med nästa tidning som går till tryck på onsdag. Ett härligt, extra tjockt sommarnummer med mycket läsvärt. Bland annat skönhetstips från Yvonne Ryding, recept på 4 läckra sommardesserter och en exklusiv intervju med Sigrid Bernson från Let´s Dance.

För att orka med har vi boostat med smoothies och hälsodrinkar hela dagen! Så de där fem portionerna frukt och grönsaker man ska få i sig dagligen har vi fått i oss med råge. Sen har vi självklart spetsat drinkarna med lite superfoods; Acaijuice, Tranbärsjuice och Mighty Greens. Känns bra!

Hallondrink med tranbär

Tranbärsdricka

Nu tar vi på redaktionen helg!

Önskar en trevlig sådan!

/Johanna, Malin, Lisa och Emma


Nästa tidning..

..är äntligen skickad på tryck! Det känns riktigt bra! Och bästa rumskompisen Malin har haft tid att städa skrivbordet i eftermiddag.. Inte dåligt! Kan inte ens minnas sist jag såg skrivbordsskivan 🙂

Eller jo, troligtvis efter förra gången vi lämnade tidningen på tryck. Haha..

image

Dags att gå hem.. Trevlig kväll!
/Johanna