Dellie's veganska hälsoblogg

Blåbärsgrädde och hej!

10 januari, 2014 | Kommentera (0)

Nu har jag flyttat in hos Kurera.se! Bästa och snabba webb-Emma styrde upp bloggen idag, så nu ser jag fram emot att vältra mig i mat, träning, funderingar, katter och kaffe… medan folk ser på. Det blir mysigt! Eftersom att det är världens bästa fredag idag så bjuder jag på riktigt fint lördagsgodis. fruktkalas

Blåbärsgrädde och fruktsallad

  • Skilj den fasta krämen i kokosmjölksburken från kokosvattnet. Vispa!
  • Vispa sedan ned en liiiiten skvätt blåbärsjuice (som t.ex blev kvar från sommarblåbär efter upptining). Fyll ett glad till hälften.
  • Häll i lite mer blåbärsjuice i den resterande grädden för en mörkare färg, vispa! Nyp ned lite vaniljpulver när du ändå är i farten.
  • Häll försiktigt över den mörklila grädden över den ljuslila. (Använd en sked som mellanlandning för grädden när du häller, för att få lagereffekt). Kyl grädden för fastare konsitens  (10 minuter), om du orkar vänta!
  • Skär upp frukt och servera tillsammans med blåbärsgrädden. Tadaa!
Postad: 10 januari, 2014 Av: Dellie's veganska hälsoblogg Kategori: Lördagsgodis, Recept | Etiketter: , , , , | Kommentera (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Om bloggen:


Namn: Dellie
Ålder: 1987
Bor: Stockholm
Familj: Mamma, systrarna och mina vänner.
Sysselsättning: Student / medelmåttig tusenkonstnär.
Fokus just nu: Mina studier i miljövetenskap, mitt kök, knärehab, foto.
Om bloggen: Här delar jag med mig av min växtbaserade matlagning, miljöstudier, fin musik, studentvänliga ekologi- och ekonomitips samt hälsofunderingar. Välkomna ♡
OBS! Bloggen är avslutad.

Kategorier

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.