Dellie's veganska hälsoblogg

Krämig rawlunch

31 januari, 2014 | Kommentera (2)

Idag är det verkligen T.G.I.F… Vi är klara och nöjda med vår första rapport och har haft projektredovisning! Jag har ätit massor av hampachoklad och mandlar hela förmiddagen så när jag kom hem behövde jag balansera med något lättare till sen lunch. Jag provade Annas recpet på Morotspasta med Nötpesto och det var precis vad jag behövde, det blev riktigt gott! (jag kryddade med chiliflingor, himalayasalt och vitkål). rawcarrotBild från min instagram.

Postad: 31 januari, 2014 Av: Dellie's veganska hälsoblogg Kategori: Lunch / Middag, Recept | Etiketter: , , , | Kommentera (2)

Det finns 2 kommentarer:

Krämig rawlunch

  1. Webbredaktör skrev den

    Det där ser ju himla gott ut!
    /Webb-Emma

  2. Vilda skrev den

    Mmmm… ser härligt och lätt ut 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Om bloggen:


Namn: Dellie
Ålder: 1987
Bor: Stockholm
Familj: Mamma, systrarna och mina vänner.
Sysselsättning: Student / medelmåttig tusenkonstnär.
Fokus just nu: Mina studier i miljövetenskap, mitt kök, knärehab, foto.
Om bloggen: Här delar jag med mig av min växtbaserade matlagning, miljöstudier, fin musik, studentvänliga ekologi- och ekonomitips samt hälsofunderingar. Välkomna ♡
OBS! Bloggen är avslutad.

Kategorier

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.