Dellie's veganska hälsoblogg

New World Order

17 februari, 2014 | Kommentera (2)

nale Nu har de där Nejlarna släppt en ny tuff t-shirt igen! De granna färgerna är avskalade reaktioner på MBFW, snitten är något utöver det vanliga; förutom den 60-talsinfluerade passformen är halsproportionerna noga uträknade för att modeoffret ska kunna andas så fritt som möjligt. Konstverken finns dessvärre endast i begränsad upplaga – missa inte chansen att få främmande människor att inte titta dig i ögonen. Det finns en helt ny värld att upptäcka med en isbrytare som detta hästliga plagg! Jag kommer investera i min image via strl. XXL då de jävlarna inte gjorde misfittade tjejtischor, så det blir till att göra en egen loose, jazzypanty version för mig. Puss hej.

What would NALE do? Like this →

Grym träningsmusik f.y.i ♥

Postad: 17 februari, 2014 Av: Dellie's veganska hälsoblogg Kategori: Musik | Etiketter: , | Kommentera (2)

Det finns 2 kommentarer:

New World Order

 1. Malin skrev den

  Har aldrig hört talas om Nale, men det lät ju bra – det lilla jag lyssnade nu. Svenskt band om jag fattade rätt?
  La genast till dom i min spotifylista så jag ska lyssna mer imorrn. Har du hört Bombus? Det är mina favoriter just nu.
  /malin

  • Dellie skrev den

   Malin: Vad kul! Yep, svenskt! Kika på nedersta videon för lite svenskt intro. Säg gärna vad du tyckte när du lyssnat in dig lite, ja e nyfiken! 🙂
   Har inte lyssnat så mycket på Bombus ännu, men av det jag hört verkar det röjjigt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Om bloggen:


Namn: Dellie
Ålder: 1987
Bor: Stockholm
Familj: Mamma, systrarna och mina vänner.
Sysselsättning: Student / medelmåttig tusenkonstnär.
Fokus just nu: Mina studier i miljövetenskap, mitt kök, knärehab, foto.
Om bloggen: Här delar jag med mig av min växtbaserade matlagning, miljöstudier, fin musik, studentvänliga ekologi- och ekonomitips samt hälsofunderingar. Välkomna ♡
OBS! Bloggen är avslutad.

Kategorier

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.