Dellie's veganska hälsoblogg

Muskelmat

Postad: 15 januari, 2014 Av: Dellie's veganska hälsoblogg Kategori: Lunch / Middag, Recept, Träning | Etiketter: , , , , | Kommentera

Jag tränar sjukgymnastik varannan dag, jag vet att det kommer att ta lång tid att bygga upp musklerna kring mina knän, men jag inbillar mig redan en förbättring. Jag har gått hos min sjukgymnast hela hösten, nu är han på Teneriffa och jobbar tills april. Det känns som en bra tid att jobba själv tills att det är dags att följa upp. Jag får öva på disciplin, förstå och utveckla min motivation och lära känna mina ben på nytt.

Jag känner mig mer vältränad runt mina knän än någonsin, och det på bara 3,5 månader. Det är långt ifrån klart och förmodligen ett livslångt underhåll, men allt känns ljust (och jag gör vad som helst för att slippa den kroniska smärtan!). Musklerna jag hade i ishallen/danssalen/löparspåret var obalanserade och mina överrörliga och plana knän tyckte inte om stötar och friktion. Nu kan det bara bli bättre!

Det jag egentligen skulle skriva om, var ju min middag! Det blev en riktig god, proteinrik rätt som inte behöver någon närmare beskrivning. Det är bara att koka upp enligt anvisningar, steka tofun på svag värme och servera med en fräsch sallad! Grym träningmat!
ed-tufo Edamamebönor • Quinoa • Ruccola • Kiwi • TofuOm bloggen:


Namn: Dellie
Ålder: 1987
Bor: Stockholm
Familj: Mamma, systrarna och mina vänner.
Sysselsättning: Student / medelmåttig tusenkonstnär.
Fokus just nu: Mina studier i miljövetenskap, mitt kök, knärehab, foto.
Om bloggen: Här delar jag med mig av min växtbaserade matlagning, miljöstudier, fin musik, studentvänliga ekologi- och ekonomitips samt hälsofunderingar. Välkomna ♡
OBS! Bloggen är avslutad.

Kategorier

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.