Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Missa inga nyheter och erbjudanden från Kurera!
Vårt nyhetsbrev kommer två gånger i veckan och är helt gratis.
Anmäl dig genom att fylla i dina uppgifter här:

E-postadressen är nu registrerad, du kommer att få vårt nästa utskick!

Framtidsgården

PÅ ÅRETS GRÖNASTE FEST

En ko på fest...

bild 5

Som en ko utsläppt på grönbete. Fullkomligt lycksalig gick jag på Kureras 1-års fest "Årest Grönaste Fest" igår kväll. Insåg nog först då hur mycket storstadstjejen i mig fått ligga på hyllan det sista året. Men igår fick hon komma ut och vädras. Ahh - storstadsluft ..tunnelbana..i den världen som jag levt så länge, fram tills för ett år sedan. Men att sitta där på tunnelbanan till festen - kändes som ett helt annat liv. Fast det var härligt och jag njöt. Njöt av att få egen tid, och  insåg att det varit lite väl mycket barn och hem på sista tiden. Men nu drog jag med syrran på festligheterna!

Gillar ni tröjan? Självklart i ekobomull.

bld8

Vilken lyx. En grön matta ringlade sig fram till entrén på Nalen. Blommor, champagne, gröna smoothies och en massa prova-på produkter väntade inne i en mycket GRÖN lokal.

bild7 bild9

Det var också jättekul att träffa Kurera-teamet. Jag imponeras av tjejernas arbete och hur snabbt de fått Kurera att växa på ett år. Jag använder mig ofta av Kurera.se för recept och inspiration.

bild6

Sen var det ju självklart  jättekul att träffa mina vänner i den fantastiska och inspirerande Rawfoodfamiljen, Tess, Chris och lilla junior. Kul att alla tre var där! Anna Ledberg, en annan bra kurerabloggare och Tony Irving som bloggar om kemikalieutmaningar och att leva kemikaliefritt, heja!. Vi bor ju mer eller mindre nästgårds i Nyköpingstrakten- så jag passade självklart på att bjuda hem honom till gården 🙂

I morse, hemma hos mormor och morfar, kollade jag och barnen tillsammans igenom den stora goody-bagen från festen.

Här är några av våra favoriter; Holistics Kokos Chips söta och goda, Biotta rödbetsjuice ekocertifierad och Dr Hauschkas dagkräm.

goody

Stort Tack Kurera!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Skriv ut artikel


Tycker mig se världen extra skör dessa dagar

Tycker mig se världen extra skör dessa dagar

Okategoriserade

Dokumentären om Astrid Lindgren grep tag och ruskade om. Astrids liv berör mig djupt in i själen och jag beundrar hennes mod och styrka. Sedan jag blev mamma, blir jag extra berörd över allt som rör barn som far illa. En bild, en dokumentär, en nyhet, ett barn på gatan. Kan väcka starka känslor. Men […]

God mat och inspiration i Järna

God mat och inspiration i Järna

Ekologiskt/hållbart

Vi var i Järna här om dagen och hade ett möte med Saltå Kvarn. Vi kan stolt meddela att vi kommer leverera havre till dem framöver. Efter mötet besökte vi den nya fantastiska restaurangen i Ytter Järna. Jag gillar hur de presenterar sitt te med egenplockade örter. Så enkelt att plocka och torka örter för […]

Så kan du tänka mer hållbart kring dina matinköp – Tankar kring att bevara färsk frukt och grönt långsiktigt

Så kan du tänka mer hållbart kring dina matinköp – Tankar kring att bevara färsk frukt och grönt långsiktigt

Ekologiskt/hållbart

Klimatsmart och ekonomiskt att bevara frukten och grönsakerna från sommaren. Jag fascineras av naturens, och i detta fall frukt- och grönsakers motståndskraft och hållbarhet. Är det inte häftigt att vi fortfarande kan skörda purjolök från grönsakslandet, fast det redan varit både frost och snö ute. Vilken fantastisk grönsak måste det inte vara som kan stå emot kyla och ändå hålla […]

Inreder med vitage och fokuserar på insidan

Inreder med vitage och fokuserar på insidan

Ekologiskt/hållbart

Den här tiden på året fokuserar jag på insidan. Insidan av mig själv och min familj och insidan av mitt hus. Jag fyller på med vitaminrik mat och letar vintagefynd till huset. Hittade den här vackra lampan i en antikaffär i Nyköping. Den passar galant in i vårt 1800-tals hus. Fick denna tavla av en […]

Gör en uppiggande syrlig grönkålssallad med grapefrukt

Gör en uppiggande syrlig grönkålssallad med grapefrukt

Ekologiskt/hållbart

 Längtar du efter något uppiggande att stoppa tänderna i? När dagarna är som gråast har jag sug efter c-vitamin och uppfriskande mat. Idag var det så här mörkt ute kl 10:00 på morgonen. Jag längtade efter en näringsrik boost och gjorde en uppfriskande grönkålssallad till lunch. I denna hade jag även avokado, grapefrukt, morot och mjölksyrad […]

Hemmagjord chokladkaka med stevia och dadlar

Hemmagjord chokladkaka med stevia och dadlar

Ekologiskt/hållbart

Har länge varit sugen på att försöka göra egen choklad. Idag, en helt vanlig tisdag, såg det ut så här …  Så här såg min dag ut idag; Lämnade barnen på förskolan. Åkte hem och släppte ut hönorna och matade fåren och katterna. Beställde en hallmatta från Norrgavel till den fina nyrenoverade farstun. Satte på […]

Så här kommer bina på plats

Så här kommer bina på plats

Biodling

Så gick en dröm i uppfyllelse! Jag är nu biodlare och i helgen var det dags att hämta bina! Vilka fantastiska möjligheter med egna bin, och egen honung och bipollen – ett av naturens kraftfullaste livsmedel! Så här såg det till när de kom på plats.   Här är bina på plats. De gillar ett […]

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)