Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Missa inga nyheter och erbjudanden från Kurera!
Vårt nyhetsbrev kommer två gånger i veckan och är helt gratis.
Anmäl dig genom att fylla i dina uppgifter här:

E-postadressen är nu registrerad, du kommer att få vårt nästa utskick!

Framtidsgården

Stöd Föräldravrålet så att våra barn får en framtid värd namnet!

Vi i Föräldravrålet är över 17 000 personer, spridda över hela Sverige, som istället för att ha klimatångest gått samman för att bli våra barns röster för klimatet. Var med och stöd vår busskampanj genom att sätta in ett bidrag, litet som stort, varenda krona används.
Med den här kampanjen vill vi nå ut till dem som ännu inte hört talas om Föräldravrålet och engagera dem i att bli sina barns röster för klimatet. Vårt mål är att synas på bussarna i Stockholm, Göteborg, Malmö och Mälardalen i en veckas tid. Det är mindre än ett år kvar till valet och vi måste se till att politikerna prioriterar klimatfrågan, så att våra barn får en framtid värd namnet.

Stöd vår kampanj. Alla bidrag går direkt till vår kampanj och inget bidrag är för litet. Ju närmare vi kommer vårt slutmål, desto fler bussar, föräldrar och politiker når vi.

Klicka här!

Du stödjer direkt genom en säker betallösning. När du är klar, sprid gärna till dina vänner och be dem göra detsamma via Facebook, Twitter etc.

Vilka står bakom Föräldravrålet?

Föräldravrålet startade förra året av ett gäng vanliga föräldrar runt om i Sverige som kände att nu får det vara nog. Slut på klimatångest och prat. Nu går vi samman och startar någonting stort.

Vi har nu stöd från nästan 17 000 personer som känner likadant och fram till valet kommer vi att jobba stenhårt på att få våra politiker, från vänster till höger, att prioritera klimatfrågan. För våra barns skull. Häng med och skriv på vårt upprop här: http://www.foraldravralet.se/.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Skriv ut artikel


Tycker mig se världen extra skör dessa dagar

Tycker mig se världen extra skör dessa dagar

Okategoriserade

Dokumentären om Astrid Lindgren grep tag och ruskade om. Astrids liv berör mig djupt in i själen och jag beundrar hennes mod och styrka. Sedan jag blev mamma, blir jag extra berörd över allt som rör barn som far illa. En bild, en dokumentär, en nyhet, ett barn på gatan. Kan väcka starka känslor. Men […]

God mat och inspiration i Järna

God mat och inspiration i Järna

Ekologiskt/hållbart

Vi var i Järna här om dagen och hade ett möte med Saltå Kvarn. Vi kan stolt meddela att vi kommer leverera havre till dem framöver. Efter mötet besökte vi den nya fantastiska restaurangen i Ytter Järna. Jag gillar hur de presenterar sitt te med egenplockade örter. Så enkelt att plocka och torka örter för […]

Så kan du tänka mer hållbart kring dina matinköp – Tankar kring att bevara färsk frukt och grönt långsiktigt

Så kan du tänka mer hållbart kring dina matinköp – Tankar kring att bevara färsk frukt och grönt långsiktigt

Ekologiskt/hållbart

Klimatsmart och ekonomiskt att bevara frukten och grönsakerna från sommaren. Jag fascineras av naturens, och i detta fall frukt- och grönsakers motståndskraft och hållbarhet. Är det inte häftigt att vi fortfarande kan skörda purjolök från grönsakslandet, fast det redan varit både frost och snö ute. Vilken fantastisk grönsak måste det inte vara som kan stå emot kyla och ändå hålla […]

Inreder med vitage och fokuserar på insidan

Inreder med vitage och fokuserar på insidan

Ekologiskt/hållbart

Den här tiden på året fokuserar jag på insidan. Insidan av mig själv och min familj och insidan av mitt hus. Jag fyller på med vitaminrik mat och letar vintagefynd till huset. Hittade den här vackra lampan i en antikaffär i Nyköping. Den passar galant in i vårt 1800-tals hus. Fick denna tavla av en […]

Gör en uppiggande syrlig grönkålssallad med grapefrukt

Gör en uppiggande syrlig grönkålssallad med grapefrukt

Ekologiskt/hållbart

 Längtar du efter något uppiggande att stoppa tänderna i? När dagarna är som gråast har jag sug efter c-vitamin och uppfriskande mat. Idag var det så här mörkt ute kl 10:00 på morgonen. Jag längtade efter en näringsrik boost och gjorde en uppfriskande grönkålssallad till lunch. I denna hade jag även avokado, grapefrukt, morot och mjölksyrad […]

Hemmagjord chokladkaka med stevia och dadlar

Hemmagjord chokladkaka med stevia och dadlar

Ekologiskt/hållbart

Har länge varit sugen på att försöka göra egen choklad. Idag, en helt vanlig tisdag, såg det ut så här …  Så här såg min dag ut idag; Lämnade barnen på förskolan. Åkte hem och släppte ut hönorna och matade fåren och katterna. Beställde en hallmatta från Norrgavel till den fina nyrenoverade farstun. Satte på […]

Så här kommer bina på plats

Så här kommer bina på plats

Biodling

Så gick en dröm i uppfyllelse! Jag är nu biodlare och i helgen var det dags att hämta bina! Vilka fantastiska möjligheter med egna bin, och egen honung och bipollen – ett av naturens kraftfullaste livsmedel! Så här såg det till när de kom på plats.   Här är bina på plats. De gillar ett […]