Ingen lunchlåda hemma.
På sommaren funkar det ju att ta med lite gröna bladgrönsaker, fetaost, nån tomat, lite oliver och lite annat smått och gott som blir en snygg salladstallrik men på vintern vill jag ha nåt varmt.
Så imorse snodde jag ihop den snabbaste lunchlådan. Eftersom jag har turen att ha kokplattor på jobbet så värmer jag allt i en kastrull klockan fem i tolv.
Spenat, grönkål och några ärtor. Keso och kryddor. Värm det i kastrull så har du... Taahdaah .. en soppa!
(Idag hade jag tyvärr inte frysta ekologiska grönsaker hemma - annars rekommenderar och väljer jag Änglamarks)
Ska passa på att visa hur det ser ut när jag slänger ihop en grön smoothie som ser ut (och smakar) som en blå. 🙂
Oftast slänger jag bara i utan att mäta. Dessa "proportioner" brukar jag ha. Mycket spenat. Inte lika mycket bär.