Igår gjorde jag wraps med hembakade, glutenfria, tortillabröd. Supergott!
Jag bakade tortillabrödet på en variant av LCHF-pastan. Bröden passar även till tacos.
3 tortillabröd
4 ägg vispas poröst
2 msk philadelfiaost
1/2 dl creme fraische
1/2 dl fiberhusk
1/2 dl bovetemjöl
salt
Alla ingredienser blandas i bunken med de vispade äggen.
Klicka ut smeten på ett bakplåtspapper. Jag tog för enkelhetens skull en klick per plåt, så att jag kunde göra dem runda.
Lägg ett nytt bakplåtspapper ovanpå och kavla ut tunt.
Grädda i 150 grader i 15 min.
Fyllningen
Kalkon i skivor
zucchini i strimlor
en liten klick gräddfil
lite riven ost
samt en tomatsalsa:
hackade tomater
hackad rödlök
chilikrydda
sambal oelek
olivolja
örtkryddor
salt