Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Missa inga nyheter och erbjudanden från Kurera!
Vårt nyhetsbrev kommer två gånger i veckan och är helt gratis.
Anmäl dig genom att fylla i dina uppgifter här:

E-postadressen är nu registrerad, du kommer att få vårt nästa utskick!

Get in shape

Julklappar – inte check, julmat – inte check, träning – check, check, check!

if i pass out

Jäkla jul att komma ivägen för träningen 🙂 Att vi dessutom har en Kureratidning som ska till tryck den 23 december, och hela släkten ska fira jul hos mig - det får ju mig att totalt go bananas!
Dessutom - som om det inte räckte - så har vi råpluggat NO-prov med sonen flera timmar varje kväll den senaste veckan. Sånt tar också tid ifrån både träning, jobb och julstök.

Checklistan
Julklappar - nope, har inte hunnit!
Julmat - nope, inte det heller!
Julstädning - hahaha! Lite dammråttor har ingen dött av!
Julstämning, nej - men barnen har hunnit med att pynta lite hemma.

Man lyssnar på det man vill!
Men jag lyssnar på min guru Carolin Helt och hennes inlägg Är det stressig? Träna gott folk, träna! och stressar av genom att träna varje dag istället! Jag kommer hänvisa alla klagomål till henne när barnen inte får klappar och de vuxna får äta falukorv på julbordet *hahaha*
Nä, men skämt åsido - hur ska man få ihop både julen, jobbet och träningen. Jo, man får planera!

Stressveckan ser ut som följer
Måndag: Pluggat med Felix från middagstid till sängdags. Hann ut med Frida och sprang 5 km i kylan. Lite träning och luft är bättre än inget.

Tisdag: Min man har åkt till Jönköping i jobb. Hem - fixa käk, sen iväg till träningen. Styrka på gymmet. Push som i bröst och triceps.

Onsdag: Jobba sent för att få klart tidningen och slippa sitta här sent den 23:e. Med andra ord: vilodag 🙂

Torsdag: Mitt i allt ska Felix till tandläkaren. Måste sluta tidigare - men träningen hinns iaf med: Pull på gymmet, dvs rygg och biceps.

Fredag: Juuuuuuuuuulklappar måste handlas. Gah! Vilodag. Pust, vilodagarna är jobbiga så här års!

Lördag: Julmat och städning. Eventuellt mer julklappshandling. Skulle visst hjälpa sonen att handla något. Men lite mage och armar hinns med på gymmet ändå.

Söndag: Behöver eventuellt jobba denna dag, men gymmet först! Ben-dag.

Nån som tror att jag älskar julen?


2 comments on “Julklappar – inte check, julmat – inte check, träning – check, check, check!

 1. EmmaV on

  Malin! Så himla impad! Har just deklarerat att det i juletid inte hinns med träning alls (går av en hållplats för tidigt på sin höjd) – men du bevisar ju motsatsen. =)

  Svara
  • Malin on

   Haha! Får se om hela släkten är så himla impade bara! 😀 Tvivlar starkt på det. Funderar även på att köpa en tränings-julklapp till mig själv och skriva ett otroligt bra rim med massa komplimanger till mig själv om hur duktig jag är att träna – och sen skriva att det är från tomten. Hahaha – vad gör man inte för att få köpa nya träningskläder 😉

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Skriv ut artikel


Test av aktivitetsarmband vivoactive

Blogginlägg

Jag har länge haft en dyr Garmin GPS-klocka. Den har jag haft på armen när jag löptränar. Funkar utmärkt vid löpning. Sen är det inget mer med den. Men i vintras fick jag för mig att jag skulle försöka minska några kilon i kroppsfett, och inte i muskelmassa. Planen att promenera mer, köpa månadskort till kollektivtrafiken – […]

Träna igen efter förkylningen

Blogginlägg

Jag har legat däckad i en förkylning. Det händer verkligen inte ofta men nu jobbar min tonårsdotter på förskola och såklart kommer det hem en hel del virus som inte jag är van vid. NoNo! Att träna med ont i halsen är verkligen inte att rekommendera. Man kan dra ner skiten i lungorna och bli […]

3 hjälpredor för viktnedgång

3 hjälpredor för viktnedgång

Blogginlägg

Som jag skrev i förra inlägget så har träningen blivit ganska mycket sämre under 2015 jämfört med 2014. Jag känner även att jag har lagt på mig några onödiga kilon fett som jag inte riktigt trivs med. Från att ha börjat antyda magrutor så har det gått tillbaka till att det inte syns alls. Alldeles för […]

Fet eller fit? Viktuppgång av styrketräning

Blogginlägg

Gaaaaaahhhh! …eller något liknande, utbrast jag när jag ställde mig på vågen hos hälsoföretaget Concept for Life. TRE kilo upp under sommaren! Jag trodde jag skulle smälla av. Men tagga ner, säger du – alla går väl upp under sommaren. Mindre träning och massa vin och grillat. Men nej. Det kan jag inte skylla på! […]

B3 för muskler, hud och hår!

Blogginlägg

Ibland när jag läser om vitaminer och mineraler så blir jag helt fascinerad av vad de kan göra för vårt välbefinnande. Samt hur illa en brist kan göra oss. Naturlig doping Nyligen läste jag om B3, niacin hos Martina. Hon skriver att B3 är som en naturlig doping. Man får extra utsöndring av tillväxthormon tre-fyra timmar efter intag och […]

Kroppskompositionsmätning – smal och muskulös!

Kroppskompositionsmätning – smal och muskulös!

Blogginlägg

Hur nöjd blir man inte efter en kroppskompositionsmätning när den visar att min metabola ålder är 30 (15 år yngre än mina årsringar 😉 ) och att den visar att jag är mager och muskulös. Men vad är nu egentligen det här? Kroppskompositionsmätning? Ja, till att börja med så finns det ju väldigt många olika […]

Nyttigt – alltid i min kyl, frys och skafferi!

Nyttigt – alltid i min kyl, frys och skafferi!

kost

Om man ska äta nyttigt så måste nyttigheterna finnas hemma. Och det här ser jag till att ha hemma. Uppdelningen protein/fett/kolhydrater är inte hundraprocentig eftersom många livsmedel innehåller både fett och protein, eller både kolhydrater och protein och så vidare… men ungefär så här tänker jag: Protein Kycklingfiléer – smart att ha i frysen Köttfärs […]

Var är alla? Gymmet står tomt!

Var är alla? Gymmet står tomt!

styrketräning

Fredagsfys Lördag morgon – tre personer på gymmet Visserligen är många ute och joggar nu, men med all säkerhet har en stor del av dem som på nyårsafton lovade att bli vältränade och gå ner i vikt lagt av nu. De sitter i solen och grillar och dricker vin för fulla muggar. På fredagkvällen var vi nog 6-7 tappra […]

Frukost med egen glutenfri granola

Frukost med egen glutenfri granola

Blogginlägg

Jag börjar alltid dagen med kaffe och två ägg vid sjutiden. Sen är jag hungrig igen vid halv tio. Vid den tiden har vi fikarast på jobbet och då tar jag min andra frukost. Imorse var det extra lyxig, för jag hade med mig hemlagad granola. Supergott och väldigt enkelt att göra. Granola 2 dl pumpakärnor […]

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)