Get in shape

Nya tights

träningstightsKunde inte låta bli att köpa lite nya träningstights. De korta är perfekta på sommaren när det är varmt ute. Annars tränar jag alltid i långa tights på gymmet, använder sällan de som är 3/4 längd. De löptränade jag alltid i men konstigt nog känns de aldrig helt rätt på gymmet.

Överst till höger, med rosa kanten, kommer från Under Armour. De andra två är, som ni ser, från Better Bodies.


Snabbt snyggare i Better Bodies

Ja, jag köpte nya tights för några veckor sen. I valet och kvalet mellan midjehöga Röhnisch eller muslåga (jojo, man brukar kalla det så, eller nåt liknande) Better Bodies-tights så blev det de låga.

På plussidan
Superskönt material!
De sitter som gjutet!
Rumpan blir omedelbart betydligt snyggare - på grund av de linjer som dekorerar tightsen.
Även låren ser mer vältränade ut på grund av hur linjerna vrider sig på benet. Supersnyggt!

betterbodies

Långfredagen till ära är jag påskgul! 🙂 Tröjan är från barnavdelningen på H&M.
Det blir billigt så 🙂


På minussidan

Lite oroväckande är att en tråd redan lossnat och då är de ännu inte tvättade... såg dessutom flera par i butiken som hade trådar lösa. Hmmm, inte så roligt eftersom brallorna ändå kostade 700 spänn.
De är verkligen korta midjan. Märket Better Bodies är riktat mot styrketräning och tightsen är inte så sköna att springa i på grund av att de är så korta. Men det var ju inte till löpning jag köpte dem heller.

Träningen
Långfredagsträningen blev 1,5 timme på gymmet.
3 set x 7 repetitioner med så tungt jag orkar, sen lägger jag på en viktplatta till och kör ett set med 3-4 repetitioner för att få musklerna att vänja sig vid ännu tyngre belastning. Rätt eller fel vet jag inte men jag ökar fortfarande belastningen i rätt snabbt tempo - blir starkare - och så länge jag blir det så är det ju ingen idé att ändra ett vinnande koncept 🙂


Trend, tights & träning

träningstightsNu är det vår och jag vill ha nya träningstights. Det står mellan dessa - till synes rätt likvärdiga tights. Alla tre modellerna har den supersnygga linjen över rumpan som gör att den ser lite bättre ut... rumpan alltså.

* Röhnisch shape-tights har jag flera sen tidigare och de ÄR verkligen bra! Supersköna och "håller in". Älskar den höga midjan.
* Drop of mindfulness är ett märke jag inte hört om tidigare men tydligen är det svenskt. Spännande!
* Better bodies - ett märke för styrketränarna. Låga i midjan så de ska visst inte vara så roliga att springa i. Men det ska jag ju inte göra heller.

Bilderna är lånade från sportamore och Better bodies