Annons
Annons

God vegansk tapenade på cashewnöt och kalamataoliv

Kureras bloggare Anna Ledberg bjuder på ett bra recept på vegansk tapenade. Hon fick det själv av sin veganvän som använde det som fyllning på en vegansmörgåstårta. Fungerar perfekt även som smörgåspålägg, som tillbehör på påskbordet, som dipp till grönsakerna, till fröknäckebrödet - och säkert mycket annat.

Redaktionen

23 april, 2015
God vegansk tapenade på cashewnöt och kalamataoliv
Dela inlägget

Kureras bloggare Anna Ledberg bjuder på ett bra recept på vegansk tapenade. Hon fick det själv av sin veganvän som använde det som fyllning på en vegansmörgåstårta.
Fungerar perfekt även som smörgåspålägg, som tillbehör på påskbordet, som dipp till grönsakerna, till fröknäckebrödet – och säkert mycket annat.

Läs också: Tolv nyttigare snacks till tevesoffan

Annons
Fakta

Fakta

Receptet kommer från Anna Ledberg och hennes blogg Groddat är godast.

2 dl cashewnötter, blötlagda i minst 8 timmar
1,5 dl kalamataoliver, urkärnade
Lite vatten, cirka 0,5 dl
Persilja på toppen

Annons
Annons