Josefines Gravidblogg

Dagen vi längtat efter!

12 september, 2012 | Kommentera (0)

Så var det dags, 31 augusti. Vi skulle få se våran lilla bebis. Mest spännande var det för Joakim som inte hade sett bebisen tidigare.

 

Denna dag kom det små rosa puffande moln och piggade upp mig.. Jag kollade på Joakim flera gånger under undersökningen, det glittrade i hans ögon. Otroligt mysigt!

 

Pumpan där inne växte som den skulle och mådde kanon. Allt såg bra ut och hon kunde inte se att något skulle vara avvikande. Det var en sten som släppte från våra hjärtan, väldigt skönt att höra!

 

Det var lite svårt att ta bilder, för det är en liten gymnast som bor i mig. Kullerbyttor och sprattel under hela tiden. H*n drack även vatten mitt under allt, så sköterskan zoomade in det. Riktigt häftigt att se! Jag blev framflyttad två dagar så det nya BF datumet är 31/1 -2013.

 

Vi hade bestämt från början att vi inte ville veta könet på barnet. Vi har fantiserat ihop den här känslan vi hoppas att få uppleva genom att inte ta reda på det innan. Först att fundera och klura innan vad man tror att det blir.. Sedan att ligga där under förlossningen och vänta på att läkaren ska säga att det blev en flicka eller pojke. Fantastisk spänning och känsla måste det vara!

 

Jag anser inte att det blir mer krångligt att inte veta innan. Många påstås tycka att det är enklare att handla kläder, tillbehör osv. Men oftast handlar man bara kläder för två, tre veckor framöver. Då behöver man inte ha en massa flickiga/pojkiga kläder, neutrala söta bodys finns det massor utav! Och köpa t.ex. en rosa vagn känns ännu mer onödigt, tanken är att vi ska ha fler barn. Bra att ha neutrala färger på vagnen för även om det går att ha en rosa vagn till en pojke så känns inte det riktigt som det ultimata. Vagnar är otroligt dyra, lika bra att köpa en man kan ha till flera barn framöver.

 

Hem till sängen igen och dricka avslagen sockerdricka tyckte sköterskan!

Postad: 12 september, 2012 Av: Josefines Gravidblogg Kategori: Baby, Gravid | Etiketter: , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Josefine Norling.
Ålder: 25 år.
Bor: Västerås.
Familj: Min man Joakim, två monster till katter som anser att de är våra hyresvärdar, inte tvärtom, och vår son Charlie som föddes i februari 2013, 5 042 gram tung och 56 cm lång.
Om mig: Positiv, tokig i pyssel och älskar nya äventyr. Även matlagning, inredning, färg, form och att umgås med vänner och familj är viktiga delar i mitt liv.
Fokus just nu: Att göra min bästa för att vara en bra förälder till Charlie och göra allt jag kan för att hjälpa honom genom sin utveckling. Njuta av att vara tre i familjen samt se till att Joakim och jag stärker vårt förhållande även om dagarna kan vara tuffa.
Om bloggen: Handlade först om vår förberedelse inför att bli föräldrar. Nu när Charlie är född skriver jag om vilken anpassning, och lycka, det innebär.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)