Josefines Gravidblogg

När ska man lära sig?

29 september, 2012 | Kommentera (0)

Jag har alltid haft fullt av energi, spring i benen och vill göra något för det mesta hela tiden. Jag ber sällan om hjälp utan bär runt på saker, klättrar på stegar och fixar. Känner att jag borde nog börja skärpa mig på den biten, ta det lugnare och be om hjälp. Speciellt bärhjälp. Har slitit på jobbet idag och fixat iordning med nya produkter och möblerat om. På rasten gick jag till butiken och handlade mat för kvällen, kassarna blev tyngre än jag trodde. Så väl framme på jobbet igen så kände jag hur luften gick ur mig. Helt slut fysiskt och psykiskt, färdig, redo att sova för natten. Ska jag orka och få behålla energin hela dagarna så lär jag ändra min inställning till saker och ting. Känns löjligt på ett sätt, för jag är bara lite mer än halv vägs genom graviditeten och det tyngsta har inte ens kommit anar jag men det är väl just därför jag bör skärpa till mig. För att orka med den sista delen.

 

Dags att ändra livstil för en tag!

Postad: 29 september, 2012 Av: Josefines Gravidblogg Kategori: Gravid, Hälsa, Jobb | Etiketter: , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Josefine Norling.
Ålder: 25 år.
Bor: Västerås.
Familj: Min man Joakim, två monster till katter som anser att de är våra hyresvärdar, inte tvärtom, och vår son Charlie som föddes i februari 2013, 5 042 gram tung och 56 cm lång.
Om mig: Positiv, tokig i pyssel och älskar nya äventyr. Även matlagning, inredning, färg, form och att umgås med vänner och familj är viktiga delar i mitt liv.
Fokus just nu: Att göra min bästa för att vara en bra förälder till Charlie och göra allt jag kan för att hjälpa honom genom sin utveckling. Njuta av att vara tre i familjen samt se till att Joakim och jag stärker vårt förhållande även om dagarna kan vara tuffa.
Om bloggen: Handlade först om vår förberedelse inför att bli föräldrar. Nu när Charlie är född skriver jag om vilken anpassning, och lycka, det innebär.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)