Josefines Gravidblogg

Barnskratt, vad är bättre?

20 oktober, 2012 | Kommentera (0)

Just nu njuter jag mer än någonsin att vara gravid, trots alla obekvämligheter som finns med. Igår var vi hem till ett par nära vänner, käkade mat och umgicks några stycken.. Det var tre barn med i ålder 1-4, alla har vi varit med från början att se växa upp. Underbara barn och alla njöt hela kvällen av att se dom leka ihop. Mycket skratt och bus hela kvällen! Vad kan vara bättre än ett barnskratt, det är något speciellt med det!

Jocke lekte med barnen i bollhavet och busade, det var så mysigt att se ! Snart kommer våran lilla bebis att bli delaktig i allt detta. Underbara vänner med fantastiska barn! Kan inte beskriva vår längtan!

Just nu är jag nog inne i barnrummet flera gånger om dagen, njuter och pysslar med småsaker. Häromdagen så handlade vi madrass,bäddmadrass och sängkläder till spjälsängen. Vi tar lite i taget och det finns en hel del kvar att inhandla men vi har tid på oss.

Vi är väldigt nöjda med färgvalen i rummet. Först tänkte vi om man skulle göra det riktigt färgglatt och härligt från början, men tillslut valde vi harmoniska färger. Då vi vet att vi kommer antagligen flytta innan barnet behöver ett riktigt lekrum.

 

Jocke satte upp fönsterbrädan och elementskyddet idag i barnrummet så självklart så satte vi dit en bild på den lilla i en ram 🙂

 

Postad: 20 oktober, 2012 Av: Josefines Gravidblogg Kategori: Baby, Familj och vänner, Gravid | Etiketter: , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Josefine Norling.
Ålder: 25 år.
Bor: Västerås.
Familj: Min man Joakim, två monster till katter som anser att de är våra hyresvärdar, inte tvärtom, och vår son Charlie som föddes i februari 2013, 5 042 gram tung och 56 cm lång.
Om mig: Positiv, tokig i pyssel och älskar nya äventyr. Även matlagning, inredning, färg, form och att umgås med vänner och familj är viktiga delar i mitt liv.
Fokus just nu: Att göra min bästa för att vara en bra förälder till Charlie och göra allt jag kan för att hjälpa honom genom sin utveckling. Njuta av att vara tre i familjen samt se till att Joakim och jag stärker vårt förhållande även om dagarna kan vara tuffa.
Om bloggen: Handlade först om vår förberedelse inför att bli föräldrar. Nu när Charlie är född skriver jag om vilken anpassning, och lycka, det innebär.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)