Josefines Gravidblogg

Tom i bollen?

26 oktober, 2012 | Kommentera (0)

 

Jag har alltid varit den som oftast har koll på allt in i minsta detalj .. Vad vi ska handla, vad vi har inbokat i veckorna, födelsedagar, beställningar i butiken, skyltning m.m … Numera är det bara tomt i skallen, snurrig och glömsk. Beter mig skumt, häromdagen hittade jag min mobil telefon brevid osten i kylen??! Ställer in mjölken i skafferiet och glömmer sånt som är viktigt. Brukar man bli lite snurrig i skallen när man väntar barn? Är det för mycket i tankarna? Allt annat kanske känns mindre viktigt när man går på rosa moln? Eller är det helt enkelt för att jag har brist på sömn?

Vad det än beror på så är det otroligt drygt, jag har börjat samla på mig lappar och skriver för fullt i kalendern. Allt jag kan för att minnas vad som ska göras. Nej, nu får vi ta och öka vitamindosen ett steg och samla ihop hjärnan!

Kör fortfarande på akupunktur, hon kör på ganska hårt nu med grövre och fler nålar för att jag ska få en rejäl boost. Mår lite illa någon dag efteråt men inget som jag inte kan kontrollera. Foglossningen känns knappt av när jag är ledig, när jag kan vila när jag vill och ta allt i min takt. Men så fort jag gör något ansträngade eller jobbar så förstörs det, så j*vla ont på en gång! Hoppas jag får svar från FK snart om jag blir beviljad gravidpenning.

 

 

 

Postad: 26 oktober, 2012 Av: Josefines Gravidblogg Kategori: Gravid, Hälsa, Värk | Etiketter: , , , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Josefine Norling.
Ålder: 25 år.
Bor: Västerås.
Familj: Min man Joakim, två monster till katter som anser att de är våra hyresvärdar, inte tvärtom, och vår son Charlie som föddes i februari 2013, 5 042 gram tung och 56 cm lång.
Om mig: Positiv, tokig i pyssel och älskar nya äventyr. Även matlagning, inredning, färg, form och att umgås med vänner och familj är viktiga delar i mitt liv.
Fokus just nu: Att göra min bästa för att vara en bra förälder till Charlie och göra allt jag kan för att hjälpa honom genom sin utveckling. Njuta av att vara tre i familjen samt se till att Joakim och jag stärker vårt förhållande även om dagarna kan vara tuffa.
Om bloggen: Handlade först om vår förberedelse inför att bli föräldrar. Nu när Charlie är född skriver jag om vilken anpassning, och lycka, det innebär.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)