Josefines Gravidblogg

Korgen är snart klar!

28 oktober, 2012 | Kommentera (3)

Projektet med den 50 år gamla släktkorgen börjar ta slut. Idag efter jobbet satte jag igång och sy dit fårskinnstyget, det blev riktigt mysigt och super snyggt! Ville inte ha som dom flesta korgar har, volangtyg hela vägen ner till golvet. Jag vill se korgen, det är ju den som är vacker. Nu ska det bara dit med riktigt madrass och lite sängkläder, men det blir senare.

Det var otroligt enkelt också att sy dit tyget, jag som är SUPER USEL på att sy och har varken nogrannheten eller tålamodet för det. Men detta gick snabbt och enkelt 🙂

Vad tycks?

Postad: 28 oktober, 2012 Av: Josefines Gravidblogg Kategori: Gravid | Etiketter: , , , | Kommentera (3)

Det finns 3 kommentarer:

Korgen är snart klar!

 1. Annelie skrev den

  Verkligen jättefin! Har du legat i den? Hur länge (till vilken ålder) är en sådan här korg säker?

  • Gravidbloggen skrev den

   Hej Annelie !
   Jo, det är så att det började med att min mormor och morfar köpte den till sitt första barn, därefter har alla deras fyra barn legat i den. Min mamma hade den till mig och min bror också. Jag älskar korgen för sin historia och ännu mer nu när vi fixade till den lite grann. Jag kan tänka mig att den är säker till dom börjar kunna sätta sig upp och röra sig mer. Men så länge dom bara kan vända på sig så tror jag inte att det är någon fara. 🙂
   Ha en trevlig dag !
   /Josefine

 2. Vanja skrev den

  Hej!
  Oj, vilket fantastiskt resultat!
  Vi har en exakt likadan korg som jag nu vill snygga till. Men min man tror inte det kommer bli bra. Därför i drar jag om fin man rengjorde korgen innan målning eller om det fungerade ändå? Sen är jag supernyfiken på hur du sydde fårskinnet i botten, det vet så lätt skrev du, men jag vill veta mer!

  Tack på förhand!
  Vanja

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Josefine Norling.
Ålder: 25 år.
Bor: Västerås.
Familj: Min man Joakim, två monster till katter som anser att de är våra hyresvärdar, inte tvärtom, och vår son Charlie som föddes i februari 2013, 5 042 gram tung och 56 cm lång.
Om mig: Positiv, tokig i pyssel och älskar nya äventyr. Även matlagning, inredning, färg, form och att umgås med vänner och familj är viktiga delar i mitt liv.
Fokus just nu: Att göra min bästa för att vara en bra förälder till Charlie och göra allt jag kan för att hjälpa honom genom sin utveckling. Njuta av att vara tre i familjen samt se till att Joakim och jag stärker vårt förhållande även om dagarna kan vara tuffa.
Om bloggen: Handlade först om vår förberedelse inför att bli föräldrar. Nu när Charlie är född skriver jag om vilken anpassning, och lycka, det innebär.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)