Josefines Gravidblogg

Matiga mellanmål!

30 oktober, 2012 | Kommentera (0)

Jag börjar känna mer och mer behov för matiga mellanmål. Innan har det gått bra med en extra frukt och en smörgås men nu känner jag att det behövs mer. Speciellt nu när jag sover så dåligt på nätterna så behövs det mer energi på eftermiddagen för att jag ska orka med jobbet.

Så imorse körde jag igång och gjorde egna fruktbarer. Jag mixade honung,kokosolja,cashewnötter,tranbär,blåbär,russin,gojibär och cantelopmelon. Allt i torkad form. Det tar ca 10-15 minuter att göra dom och super lätta att forma. Sedan förvarar jag dom i frysen och tar med en eller två till jobbet varje dag. Jättegod, nyttiga och mättande!

När jag ändå var igång så gjorde jag iordning en banansmoothie till frukost och till dagens mellanmål. Tropisk jucie,vaniljyogurt och två bananer! MUMS !

 

 

 

Postad: 30 oktober, 2012 Av: Josefines Gravidblogg Kategori: Gravid, Tips | Etiketter: , , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Josefine Norling.
Ålder: 25 år.
Bor: Västerås.
Familj: Min man Joakim, två monster till katter som anser att de är våra hyresvärdar, inte tvärtom, och vår son Charlie som föddes i februari 2013, 5 042 gram tung och 56 cm lång.
Om mig: Positiv, tokig i pyssel och älskar nya äventyr. Även matlagning, inredning, färg, form och att umgås med vänner och familj är viktiga delar i mitt liv.
Fokus just nu: Att göra min bästa för att vara en bra förälder till Charlie och göra allt jag kan för att hjälpa honom genom sin utveckling. Njuta av att vara tre i familjen samt se till att Joakim och jag stärker vårt förhållande även om dagarna kan vara tuffa.
Om bloggen: Handlade först om vår förberedelse inför att bli föräldrar. Nu när Charlie är född skriver jag om vilken anpassning, och lycka, det innebär.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)