Josefines Gravidblogg

Tänk på ryggen!

7 november, 2012 | Kommentera (1)

Jag har haft ryggproblem i många år, nacke,axlar och skuldror.Tidigt under min graviditet sa min naprapat till mig att jag måste vara noga med hur jag bär barnet. Samt vilket bärsele/bärsjal jag väljer. Hon tipsade om Babybjörns Active, den har ett extra justerbart ryggstöd i ländryggen som hjälper till att fördela tyngden mellan axlar och rygg.

Tur som jag hade, var att min bror hade precis köpt en sådan till sig så jag åkte hem till han och testade den. Lilla Jesper fick ställa upp som min försökskanin. Kändes riktigt bra i ryggen, ingen tyngd på ett speciellt ställe utan det fördelades väldigt bra.

Den är också ergonomisk utformad för att ge bästa stöd åt barnets huvud,rygg och höfter, Tygerna är testade och godkända, snäll mot huden och helt ofarlig att suga på. De är godkända för babyprodukter enligt Öko-Tex Standard 100, klass 1 , vilket garanterar att de inte innehåller hälsofarliga och allergiframkallande ämnen. Tygerna uppfyller dessutom kraven för både europeiska och amerikanska säkerhetsnormer. Finns även i ekologisk bomull, TUMMEN UPP!

Joakim som också har problem med sin nacke och axlar efter en olycka tycker också att den funkar väldigt bra, så vi bestämde oss för en sådan. Blev ett inköp i förra veckan!

 

(Bilderna är lånad av Babybjörns hemsida med tillåtelse)

Postad: 7 november, 2012 Av: Josefines Gravidblogg Kategori: Baby, Eko/miljö, Gravid, Hälsa, Produkter, Tips, Värk | Etiketter: , , , , , , | Kommentera (1)

Det finns 1 kommentar:

Tänk på ryggen!

  1. Rawfoodfamiljen skrev den

    Hej blivande mamsen, läs gärna mitt senaste blogginlägg om varför vi ska bojkotta Baby Björn bärselarna. Kram på dig / Therese

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Josefine Norling.
Ålder: 25 år.
Bor: Västerås.
Familj: Min man Joakim, två monster till katter som anser att de är våra hyresvärdar, inte tvärtom, och vår son Charlie som föddes i februari 2013, 5 042 gram tung och 56 cm lång.
Om mig: Positiv, tokig i pyssel och älskar nya äventyr. Även matlagning, inredning, färg, form och att umgås med vänner och familj är viktiga delar i mitt liv.
Fokus just nu: Att göra min bästa för att vara en bra förälder till Charlie och göra allt jag kan för att hjälpa honom genom sin utveckling. Njuta av att vara tre i familjen samt se till att Joakim och jag stärker vårt förhållande även om dagarna kan vara tuffa.
Om bloggen: Handlade först om vår förberedelse inför att bli föräldrar. Nu när Charlie är född skriver jag om vilken anpassning, och lycka, det innebär.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)