Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Josefines Gravidblogg

bild1

24 november, 2012 | Kommentera (2)

Postad: 24 november, 2012 Av: Josefines Gravidblogg Kategori: | Kommentera (2)

Det finns 2 kommentarer:

bild1

 1. lina skrev den

  hej .. vilken fin vagn ni har köpt till bebisen … jag är på jakt efter barnvagnar och behöver lite tips , från vilken märke är er vagn och vilken butik eller nätbutik ? tacksam för svar. mvh

  • Gravidbloggen skrev den

   Halloj Lina! 🙂
   När vi letade efter vagn så skrev vi först ned en lista vad vi ville ha för funktioner. Vart vi kommer använda vagnen förutom i stan. Vilket för oss innebär en hel del friluftsliv, mycket fiske. Då kollade vi leta mer på chassit och hjulen. Snurrhjul och småhjul gick helt bort. Vad förväntar ni er av en vagn?
   Vi ville också ha en rejäl samt lite högre. Emmaljunga Citycross fall oss i smaken och vi är hur nöjda som helst. Vi beställde denna i en butik som heter Babyproffsen i Västerås. Bra service!

   MVH
   Josefine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Josefine Norling.
Ålder: 25 år.
Bor: Västerås.
Familj: Min man Joakim, två monster till katter som anser att de är våra hyresvärdar, inte tvärtom, och vår son Charlie som föddes i februari 2013, 5 042 gram tung och 56 cm lång.
Om mig: Positiv, tokig i pyssel och älskar nya äventyr. Även matlagning, inredning, färg, form och att umgås med vänner och familj är viktiga delar i mitt liv.
Fokus just nu: Att göra min bästa för att vara en bra förälder till Charlie och göra allt jag kan för att hjälpa honom genom sin utveckling. Njuta av att vara tre i familjen samt se till att Joakim och jag stärker vårt förhållande även om dagarna kan vara tuffa.
Om bloggen: Handlade först om vår förberedelse inför att bli föräldrar. Nu när Charlie är född skriver jag om vilken anpassning, och lycka, det innebär.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)