Josefines Gravidblogg

i-landproblem eller?

19 december, 2012 | Kommentera (0)

Tog mig en tripp till H&M igår för att kika om jag hittade någon fin klänning att ha till jul eller nyår. Riktigt dåligt utbud, men så tycker jag att det varit för det mesta med gravidkläder.. Vilken affär du än går in i, så är det bara tråkiga kläder. Samma gäller kläder vid amning. Internet har fint utbud, men man kan inte testa innan köp, det tar tid att få hem eller att skicka tillbaka, frakt samt att priserna brukar ligga väldigt högt.

Sneglade in på vanliga dam avdelningen och hittade en fin svart klänning med pärlor på. Tog två storlekar större än normalt och med mod gick in i provhytten med tankarna att detta kommer gå åt helvete. Jag fick ner klänningen halvvägs över rumpan sedan var det stopp. Runt magen satt den ganska tajt men bra. Det blev som en topp med drapering, såg inte alls tokigt ut. Skulle kunna tro att en klänning kan aldrig vara snygg så men suprise!

Joakim höll med om att det såg bra ut och gav förslaget att jag kunde ha jeans och min kavaj till som fortfarande passar. Så slog till på ett köp! 🙂

Inte lätt att hitta snygga kläder som man känner sig välklädd i, mest baströjor och tråkiga toppar. Varför? Vi har tre olika butiksmärken här i Västerås som har gravidkläder, H&M, Kappahl och Lindex. Men inget som är olika i sortimentet, ser ungefär likadant ut. Ska det vara så svårt att få fram fräscha kläder till tjejer som kanske känner att dom behöver det där lilla extra, speciellt i slutet när många inte alls trivs med utseendet. Ett snyggt plagg skulle rädda dagen ganska lätt då!

 

 

Postad: 19 december, 2012 Av: Josefines Gravidblogg Kategori: Amning, Gravid | Etiketter: , , , , , , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Josefine Norling.
Ålder: 25 år.
Bor: Västerås.
Familj: Min man Joakim, två monster till katter som anser att de är våra hyresvärdar, inte tvärtom, och vår son Charlie som föddes i februari 2013, 5 042 gram tung och 56 cm lång.
Om mig: Positiv, tokig i pyssel och älskar nya äventyr. Även matlagning, inredning, färg, form och att umgås med vänner och familj är viktiga delar i mitt liv.
Fokus just nu: Att göra min bästa för att vara en bra förälder till Charlie och göra allt jag kan för att hjälpa honom genom sin utveckling. Njuta av att vara tre i familjen samt se till att Joakim och jag stärker vårt förhållande även om dagarna kan vara tuffa.
Om bloggen: Handlade först om vår förberedelse inför att bli föräldrar. Nu när Charlie är född skriver jag om vilken anpassning, och lycka, det innebär.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)