Josefines Gravidblogg

V.35

21 december, 2012 | Kommentera (1)

 

Det är spännande hur kroppen reagerar från dag till dag. Ibland har jag hur mycket energi som helst, pigg och sprallig. Andra dagen är jag trött, sover för det mesta och vill helst inte äta något. Men nu närmar sig julen och det finns en del kvar att fixa så ge mig lite energi till helgen, tack! 🙂

Idag går jag in i V.35 (34+0) och ska på koll hos barnmorskan.. Känns inte som om bebisen har lagt sig till rätta, den far och flänger överallt i magen. Men ska bli intressant idag IGEN att se hur blodvärdet ligger till. Förut hade det sänkts och andra gången gått upp minimalt. Sedan började jag äta stark C-vitamin varje dag och det hade ökat mer men inte tillräckligt.. Sakta men säkert, nu har jag också ätit B5 varje dag i två veckor så det kanske kan hjälpa till. Gör allt jag kan för att få upp det där jäkla värdet, men järn är inte lätt för kroppen att ta upp.

 

 

Postad: 21 december, 2012 Av: Josefines Gravidblogg Kategori: Baby, Gravid | Etiketter: , , , , , , , , , , | Kommentera (1)

Det finns 1 kommentar:

V.35

 1. Linda Lampenius skrev den

  Hej igen!
  Vill bara tipsa om hur jag fick upp mitt järnvärde.
  Jag började ta B12 tillsammans med järnet, utöver den starka C-vitamin tabletten som jag också tar i kombination med järnet. Niferex har funkat bäst för mig, både under förra och denna graviditet.
  Efter att jag lade till B12 i min “cocktail” och började ta denna blandning vid lunch istället för på morgonen, så gick mitt hemoglobin upp från 105 till 123 på ganska kort tid.
  Problemet med att ta cocktailen på morgonen är för mig det, att jag dricker lite kaffe och tar min Levaxin tablett då jag äter frukost. Levaxin och kaffe gör att järn och C-vitamin inte sugs upp tillräckligt effektivt av kroppen.
  Lycka till och kram,
  Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Josefine Norling.
Ålder: 25 år.
Bor: Västerås.
Familj: Min man Joakim, två monster till katter som anser att de är våra hyresvärdar, inte tvärtom, och vår son Charlie som föddes i februari 2013, 5 042 gram tung och 56 cm lång.
Om mig: Positiv, tokig i pyssel och älskar nya äventyr. Även matlagning, inredning, färg, form och att umgås med vänner och familj är viktiga delar i mitt liv.
Fokus just nu: Att göra min bästa för att vara en bra förälder till Charlie och göra allt jag kan för att hjälpa honom genom sin utveckling. Njuta av att vara tre i familjen samt se till att Joakim och jag stärker vårt förhållande även om dagarna kan vara tuffa.
Om bloggen: Handlade först om vår förberedelse inför att bli föräldrar. Nu när Charlie är född skriver jag om vilken anpassning, och lycka, det innebär.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)