Josefines Gravidblogg

Nya rapporter!

29 december, 2012 | Kommentera (0)

http://vlt.se/nyheter/omvarlden/1.1929312-flera-sjukhus-med-manga-rs-smittade

BB i Västerås stänger sin avdelning och endast friska partners får vara medvarande. Det är bra att dom inte riskerar något och tydligen väntas den värsta perioden precis när vi ska ha vår guldklimp.

Skrämmer nog upp mig själv lite grann, livrädd att bebisen ska bli smittad men det är nog bättre att ta det säkra för det osäkra!

 

Postad: 29 december, 2012 Av: Josefines Gravidblogg Kategori: Baby, Förlossning, Gravid | Etiketter: , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Josefine Norling.
Ålder: 25 år.
Bor: Västerås.
Familj: Min man Joakim, två monster till katter som anser att de är våra hyresvärdar, inte tvärtom, och vår son Charlie som föddes i februari 2013, 5 042 gram tung och 56 cm lång.
Om mig: Positiv, tokig i pyssel och älskar nya äventyr. Även matlagning, inredning, färg, form och att umgås med vänner och familj är viktiga delar i mitt liv.
Fokus just nu: Att göra min bästa för att vara en bra förälder till Charlie och göra allt jag kan för att hjälpa honom genom sin utveckling. Njuta av att vara tre i familjen samt se till att Joakim och jag stärker vårt förhållande även om dagarna kan vara tuffa.
Om bloggen: Handlade först om vår förberedelse inför att bli föräldrar. Nu när Charlie är född skriver jag om vilken anpassning, och lycka, det innebär.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)