Josefines Gravidblogg

Två tunga dagar ..

2 januari, 2013 | Kommentera (0)

Det har varit två tunga dagar samt nätter .. Inte sovit något nästan på två nätter, fått lov att tagit igen det på dagarna. Som igår låg jag hela dagen i soffan, svullen, varm, irriterad av ingen direkt anledning och helt matt i kroppen. Noll energi, tog emot att ens gå upp för att kissa. Kändes som om jag hade influensa nästan, sov för det mesta.

Natten till idag hade jag väldigt mycket förvärkar, svårt att somna och det kändes rejält i magen. Pumpan blev helt vild i pauserna så det nästan kändes som om h*n höll på bryta sig ut genom revbenen. Förvärkarna har hållt i sig under dagen idag men mera milt och inte lika ofta. Foglossning från helvete, om man får säga så.

Tror mitt humör går upp och ner pga oron för att Pumpan inte har vänt sig. Orolig för att åka in på ett vändningsförsök samt orolig ifall det skulle misslyckas. Blir djupt besviken om jag ska få en planerat kejsarsnitt, men vill inte heller försöka föda “normalt” om h*n inte ligger med huvudet nedåt. Besviken för att jag sett fram emot förlossningen trots lite skräckblandade känslor men samtidigt rädd att något skulle gå fel.

Från lite depp till ett tips!

Jag har gjort blöjtårtor under några års tid till mina vänner som fått barn. Otroligt roligt att göra samt en enorm glädje att ge bort. Jag brukar rulla ihop blöjor och sätta en gummisnodd runt varje, bilda som en tre våningstårta och stödja upp med en blompinne i mitten samt en större,tjockare gummisnodd runt varje våning för att hålla ihop alla blöjor.

Man kan ha bara blöjor eller stoppa in vad man nu vill ge bort.

Här får ni bilder på två olika, ena med bara blöjor och den andra lite mer lyxig!

Postad: 2 januari, 2013 Av: Josefines Gravidblogg Kategori: Baby, Förlossning, Gravid, Värk | Etiketter: , , , , , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Josefine Norling.
Ålder: 25 år.
Bor: Västerås.
Familj: Min man Joakim, två monster till katter som anser att de är våra hyresvärdar, inte tvärtom, och vår son Charlie som föddes i februari 2013, 5 042 gram tung och 56 cm lång.
Om mig: Positiv, tokig i pyssel och älskar nya äventyr. Även matlagning, inredning, färg, form och att umgås med vänner och familj är viktiga delar i mitt liv.
Fokus just nu: Att göra min bästa för att vara en bra förälder till Charlie och göra allt jag kan för att hjälpa honom genom sin utveckling. Njuta av att vara tre i familjen samt se till att Joakim och jag stärker vårt förhållande även om dagarna kan vara tuffa.
Om bloggen: Handlade först om vår förberedelse inför att bli föräldrar. Nu när Charlie är född skriver jag om vilken anpassning, och lycka, det innebär.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)