Josefines Gravidblogg

Osäker på hur Pumpan ligger

3 januari, 2013 | Kommentera (2)

Har nyss varit hos barnmorskan, det mesta såg okej ut. Förutom att järnvärdet hade sjunkit igen TROTS att jag tar varje dag. Elände!

Samt att hon var osäker på hur h*n låg i magen, så det blir ultraljud hos specialistmödravården. Sitter och väntar vid telefonen nu för att få en tid dit så fort som möjligt. OM Pumpan ligger rätt ska jag på nästa besök den 16 januari, men för min del så tycker jag att h*n har kommit ut till världen då. 🙂

 

Postad: 3 januari, 2013 Av: Josefines Gravidblogg Kategori: Gravid | Etiketter: , , , , | Kommentera (2)

Det finns 2 kommentarer:

Osäker på hur Pumpan ligger

 1. Anna skrev den

  Heej, ville bara säga att din blogg är super! 🙂 Hitta den precis, massa bra att lära sig, grymt! Tack

  • Gravidbloggen skrev den

   Halloj Anna!
   Åh tack! Härligt att du tycker det! 🙂
   MVH
   Josefine

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Josefine Norling.
Ålder: 25 år.
Bor: Västerås.
Familj: Min man Joakim, två monster till katter som anser att de är våra hyresvärdar, inte tvärtom, och vår son Charlie som föddes i februari 2013, 5 042 gram tung och 56 cm lång.
Om mig: Positiv, tokig i pyssel och älskar nya äventyr. Även matlagning, inredning, färg, form och att umgås med vänner och familj är viktiga delar i mitt liv.
Fokus just nu: Att göra min bästa för att vara en bra förälder till Charlie och göra allt jag kan för att hjälpa honom genom sin utveckling. Njuta av att vara tre i familjen samt se till att Joakim och jag stärker vårt förhållande även om dagarna kan vara tuffa.
Om bloggen: Handlade först om vår förberedelse inför att bli föräldrar. Nu när Charlie är född skriver jag om vilken anpassning, och lycka, det innebär.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)