Josefines Gravidblogg

Fet och Fixerad!

7 januari, 2013 | Kommentera (2)

Pumpan mår super och tränar sin andningsförmånga väldigt bra i magen. Ligger långt ner och fixerad. Otroligt skönt att se h*n må bra! DOCK en aningens större, ökning med 19.5%………..  Borde ligga runt 2,8kg nu men ligger på 3,4kg nu enligt deras uppskattning och mätning. Vilket innebär att jag ska tillbaka på ytterliggare ett ultraljud den 21 januari och uppskatta vikten igen. Har Pumpan växt i samma takt som nu så lutar det åt igångsättning så jag inte går över tiden. Väl matad där inne kan man säga, men hellre det än underviktig.

Fick med oss bild hem på ansiktet, helt ihop mosad och rejäla kinder!

Här på bilden syns näsan, munnen och hakan väldigt bra.

Postad: 7 januari, 2013 Av: Josefines Gravidblogg Kategori: Baby, Förlossning, Gravid | Etiketter: , , , , , | Kommentera (2)

Det finns 2 kommentarer:

Fet och Fixerad!

 1. Sara skrev den

  Å så fin!
  Vad bra att ha en sån fin bild att jobba för under förlossningen!
  Vad skönt att bebisen vänt sig!
  Innan min första förlossning fick jag sån bra peppning av en kompis som fick barn några månader före mig.
  Hon var riktigt avundsjuk att jag hade förlossningen framför mig och uppmuntrade mig att utmana mig själv att se vad jag klarar på egen hand utan smärtlindring.
  Jag hade detta i åtanke och har fött båda mina barn utan någon smärtlindring. Det är enormt stärkande!
  Med detta menar jag inte att man ska pina sig om det är för jobbigt!
  För mig har det varit bäst att hålla mig i avslappnad rörelse under värkarna, det har varit mitt sätt. Enda gångerna jag tyckt det varit olidligt har varit när jag legat ner och precis innan krystningsskedet och då är man snart i hamn!
  Perfekt att ni tar med bra grejer till bebisen och att du läser på om amning, jag tror det är en mycket bra idé att kunna så mycket som möjligt om amning även om det är teoretiskt.
  Personalen är ju olika överallt men jag har inte fått mycket hjälp för amning utan min (och barnens) räddning har varit att jag läst på innan och verkligen velat amma.
  Och nu får jag säga som min kompis att jag är avundsjuk på dig som har förlossning framför dig! Och amningen!

  • Gravidbloggen skrev den

   Hej Sara!
   Tack för detta, det gjorde mig ännu mera peppad inför förlossningen! Tar till mig alla tips och tackar så hemskt mycket för dom!
   Ha en underbar helg!

   MVH
   Josefine

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Josefine Norling.
Ålder: 25 år.
Bor: Västerås.
Familj: Min man Joakim, två monster till katter som anser att de är våra hyresvärdar, inte tvärtom, och vår son Charlie som föddes i februari 2013, 5 042 gram tung och 56 cm lång.
Om mig: Positiv, tokig i pyssel och älskar nya äventyr. Även matlagning, inredning, färg, form och att umgås med vänner och familj är viktiga delar i mitt liv.
Fokus just nu: Att göra min bästa för att vara en bra förälder till Charlie och göra allt jag kan för att hjälpa honom genom sin utveckling. Njuta av att vara tre i familjen samt se till att Joakim och jag stärker vårt förhållande även om dagarna kan vara tuffa.
Om bloggen: Handlade först om vår förberedelse inför att bli föräldrar. Nu när Charlie är född skriver jag om vilken anpassning, och lycka, det innebär.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)