Josefines Gravidblogg

10 minuters powernap!

28 februari, 2013 | Kommentera (1)

“Spädbarn sover aldrig, dom ligger bara på laddning”

Jag har min första vecka själv med Charlie, Jocke började jobba i måndags. Det har gått väldigt bra men han sover inte några längre tider under dagen så länge jag inte är ute och går med honom. Han brukar köra 10 minuters vilor här hemma. Han äter väldigt mycket om dagarna vilket har resulterat att han nu väger 6 kg och är 60 cm lång. Vår “lilla” Charlie som blir en månad imorgon!

Kläderna har vi redan fått börja rensa ut ut garderoben och fylla på med nytt, han har storlek 62-68 numera. Känns som om han snart har växt ut 62 också. Vinteroverallen som vi tyckte att storleken borde räcka hela vintern/våren är snart på sista versen och den är en 62 så jag välkomnar sol och varmare dagar!

jaja

Postad: 28 februari, 2013 Av: Josefines Gravidblogg Kategori: Amning, Baby, Familj och vänner | Kommentera (1)

Det finns 1 kommentar:

10 minuters powernap!

  1. Rawfoodfamiljen skrev den

    Vilken liten cooling! Supergullig 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Josefine Norling.
Ålder: 25 år.
Bor: Västerås.
Familj: Min man Joakim, två monster till katter som anser att de är våra hyresvärdar, inte tvärtom, och vår son Charlie som föddes i februari 2013, 5 042 gram tung och 56 cm lång.
Om mig: Positiv, tokig i pyssel och älskar nya äventyr. Även matlagning, inredning, färg, form och att umgås med vänner och familj är viktiga delar i mitt liv.
Fokus just nu: Att göra min bästa för att vara en bra förälder till Charlie och göra allt jag kan för att hjälpa honom genom sin utveckling. Njuta av att vara tre i familjen samt se till att Joakim och jag stärker vårt förhållande även om dagarna kan vara tuffa.
Om bloggen: Handlade först om vår förberedelse inför att bli föräldrar. Nu när Charlie är född skriver jag om vilken anpassning, och lycka, det innebär.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)