Josefines Gravidblogg

Magknip!

5 mars, 2013 | Kommentera (2)

Tack för alla gratulationer! 😀

 

Har haft lite svÄrt att komma igÄng med bloggandet men hoppas snart att det vÀnder.

Dagarna bestĂ„r utav promenader och en koala som inte vill sova nĂ„gon annanstans Ă€n i min famn 🙂

SjĂ€lvklart super mysigt men det Ă€r lite svĂ„rt att plocka ur diskmaskinen och hĂ€nga tvĂ€tt samtidigt men det gĂ„r och ibland anvĂ€nder jag Ă€ven bĂ€rsele 🙂

Dom senaste kvÀllarna har han Àven haft jobbigt med magen, skriker och Àr otröstlig förutom nÀr han fÄr ligga i badet. Men dÀr kan man inte ligga i all evighet. Vi har börjat med magdroppar, goda magbakterier,enzymer samt massage sÄ fÄr vi se om det blir nÄgon förbÀttring. Jag har Àven testat att sluta med mjölk sÄ fÄr vi se om det gör nÄgon skillnad.

KÀnslan att inte kunna trösta sitt barn Àr hemskt ..

 

LÀngtar till vÄr och sol. Att influensa tiderna gÄr över och vi ska kunna göra lite mer om dagarna. Nu kan jag inte ens gÄ till affÀren för att handla med honom. Det Àr hostiga mÀnniskor överallt och vill inte att han ska bli sjuk!

Plikten kallar, dags för mat till lilleman!

 

bild

 

Postad: 5 mars, 2013 Av: Josefines Gravidblogg Kategori: Amning, Baby, HĂ€lsa, VĂ€rk | Etiketter: , , , , , , , , , , | Kommentera (2)

Det finns 2 kommentarer:

Magknip!

 1. Sara skrev den

  Vad hÀrligt att se honom vÀxa sÄ bra!
  Har du testat sjal? MÄnga tycker det Àr bra och han kan ligga ner eller sitta i grodposition sÄ inte lilla ryggen frestas för mycket.
  PÄ BB-hotellet i BorÄs visar de till och med hur man anvÀnder sjal.
  Bruksanvisning brukar följa med och man kan kolla pÄ youtube.
  Mvh Sara

  • Gravidbloggen skrev den

   Halloj! 🙂
   Nej jag har inte gjort det.. Är helt Ă€rligt lite rĂ€dd för att jag ska knyta fel och att han ska ramla ut. Jag Ă€r sĂ„ klumpig av mig sĂ„ skulle inte förvĂ„na mig..

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Josefine Norling.
Ålder: 25 Ă„r.
Bor: VÀsterÄs.
Familj: Min man Joakim, tvÄ monster till katter som anser att de Àr vÄra hyresvÀrdar, inte tvÀrtom, och vÄr son Charlie som föddes i februari 2013, 5 042 gram tung och 56 cm lÄng.
Om mig: Positiv, tokig i pyssel och Ă€lskar nya Ă€ventyr. Även matlagning, inredning, fĂ€rg, form och att umgĂ„s med vĂ€nner och familj Ă€r viktiga delar i mitt liv.
Fokus just nu: Att göra min bÀsta för att vara en bra förÀlder till Charlie och göra allt jag kan för att hjÀlpa honom genom sin utveckling. Njuta av att vara tre i familjen samt se till att Joakim och jag stÀrker vÄrt förhÄllande Àven om dagarna kan vara tuffa.
Om bloggen: Handlade först om vÄr förberedelse inför att bli förÀldrar. Nu nÀr Charlie Àr född skriver jag om vilken anpassning, och lycka, det innebÀr.

Vi söker framtidens stjÀrnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berÀtta mer om dig sjÀlv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)