Josefines Gravidblogg

Förberedelser inför babysim

8 april, 2013 | Kommentera (0)

Den 13 maj är det första kursdagen med babysim. Jag tycker det ska bli riktigt kul, spännande och mysigt. Hoppas att lilleman kommer tycka detsamma, badet hemma är iallafall väldigt mysigt tycker han.

Men nu är det dags att börja förbereda honom för vad som komma skall. Badtempraturen hemma i badbaljan är alltid 37 grader, men i simbassängen kommer den ligga mellan 32-34 grader så succesivt kommer vi sänka här hemma och se hur han reagerar på detta. Har även läst att man ska med en mjuk stråle från duschmunstycket skölja så han får lite vatten som rinner ner över ansiktet, vilket ska även förbereda dom för simmet.

Badbyxor är hemklickat från nätet och badblöja ska införskaffas!

Ja, detta längtar iallafall jag till! Mycket för att jag hoppas han kommer få stimulans och njuta samt att jag får göra lite annat i vardagen 🙂

 

Postad: 8 april, 2013 Av: Josefines Gravidblogg Kategori: Baby | Etiketter: , , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Josefine Norling.
Ålder: 25 år.
Bor: Västerås.
Familj: Min man Joakim, två monster till katter som anser att de är våra hyresvärdar, inte tvärtom, och vår son Charlie som föddes i februari 2013, 5 042 gram tung och 56 cm lång.
Om mig: Positiv, tokig i pyssel och älskar nya äventyr. Även matlagning, inredning, färg, form och att umgås med vänner och familj är viktiga delar i mitt liv.
Fokus just nu: Att göra min bästa för att vara en bra förälder till Charlie och göra allt jag kan för att hjälpa honom genom sin utveckling. Njuta av att vara tre i familjen samt se till att Joakim och jag stärker vårt förhållande även om dagarna kan vara tuffa.
Om bloggen: Handlade först om vår förberedelse inför att bli föräldrar. Nu när Charlie är född skriver jag om vilken anpassning, och lycka, det innebär.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)