Josefines Gravidblogg

Vaccinationer

18 april, 2013 | Kommentera (5)

Jag är inte så väldigt påläst men är inte heller något stort fan av vaccinationer och dess biverkningar. Jag skulle aldrig vaccinera mig numera och speciellt inte efter allt skit med svininfluensan. Känner en hel del som har fått men av den vaccinationen.

Nu är det snart dags för Charlie att vaccineras,vilket jag först hade tänkt att skjuta upp. Vi har bestämt att han ska få vaccinationer, skulle aldrig förlåta mig själv om han skulle få någon sjukdom som kunde ha förhindrats även om det är sällsynta sjukdomar nuförtiden. Men samtidigt kan han få något skit av sprutorna? Hur kommer jag känna mig då?

Usch vad jag inte tycker om detta!

 

Postad: 18 april, 2013 Av: Josefines Gravidblogg Kategori: Baby | Etiketter: | Kommentera (5)

Det finns 5 kommentarer:

Vaccinationer

 1. Rawfoodfamiljen skrev den

  Hej Josefine, härligt att läsa om lille Charlie som växer och blir större 🙂 När det kommer till vaccinationer måste jag höjja min röst och säga SNÄLLA!!! utbilda dig inom detta ämne, läs t ex Kureras egen artikel om vacciner: http://kurera.se/den-vanligaste-kritiken-mot-vaccinationer/
  Jag förstår att du är orolig att han ska bli sjuk.
  De sjukdomar som han kommer vaccineras mot existerar inte längre i Europa, tänker ni bor i Sverige och bara resa lite till turistorter runt om i världen är ni hur lugna som helst! Vaccinet i sig skapar sjukdomar!
  Jag rekommenderar att du skaffar dig mer information om vad som kommer sprutas in i din sons rena oskyldiga kropp: http://vaccin.me/2012/02/22/formaldehyd-och-aluminium-i-vaccin-vad-astadkommer-gifterna-i-var-kropp/
  Och vilka biverkningar det ger: http://vaccin.me/category/biverkningar-2/

  Vill bara väl, KRAM! / T

  • Gravidbloggen skrev den

   Tack ! Ska läsa! Men det är så svårt. Jag själv skulle aldrig vaccinera mig. Men tänk OM det skulle ske att han får någon sjukdom och blir allvarligt sjuk eller tillochmed dör utav detta. Eller tänk om han blir allvarligt sjuk av vaccinationen. Det är ett sånt dilemma. Drar mig i håret och dunkar skallen i väggen!

 2. Sara skrev den

  Ja vaccination eller ej är inget lätt beslut!
  Det finns ett häfte av Jackie Swartz (tror jag det stavas) från Vidarkliniken med bra objektiv info.
  Tycker även att det finns en del tankvärt i En läkares ABC för naturligt friskare barn.
  Våra barn fick den första omgången med stelkramp mm medan vi har väntat med MPR tills minst 3 år.
  Det svåraste tycker jag har varit att hitta objektiv info. Sjukvården ser ju inga nackdelar.
  Hörde precis att några finska läkare inte skulle vilja vaccinera sina egna barn, ska själv läsa på lite nu!

  • Gravidbloggen skrev den

   åh, det är så svårt. Hemskt beslut!

 3. Lotta skrev den

  Vaccinationer kommer aldri i närheten av mina barn. Tro mig kunskap är makt så läs på!!! Har varit där du är men nu skulle jag aldrig ta skiten. Såg att du skrev om innehållet i en kräm längre upp, men innehållet i vaccin kan man inte ens jämföra. Tungmetaller är inte något som ska in i en bebiskropp med outvecklat immunförsvar. Vaccinationers baksida på Facebook, supertips!! Vaccin.me. Föreläsningar med Linda Karlström på youtube. Och boken vaccinationer- risker och skador. LÄS!!!!!! Barnsjukdomar är inte farliga, de har ett syfte! Ett friskt barn mår bra av att bli sjuk. Dessutom fingerar inte vaccinationer ändå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Josefine Norling.
Ålder: 25 år.
Bor: Västerås.
Familj: Min man Joakim, två monster till katter som anser att de är våra hyresvärdar, inte tvärtom, och vår son Charlie som föddes i februari 2013, 5 042 gram tung och 56 cm lång.
Om mig: Positiv, tokig i pyssel och älskar nya äventyr. Även matlagning, inredning, färg, form och att umgås med vänner och familj är viktiga delar i mitt liv.
Fokus just nu: Att göra min bästa för att vara en bra förälder till Charlie och göra allt jag kan för att hjälpa honom genom sin utveckling. Njuta av att vara tre i familjen samt se till att Joakim och jag stärker vårt förhållande även om dagarna kan vara tuffa.
Om bloggen: Handlade först om vår förberedelse inför att bli föräldrar. Nu när Charlie är född skriver jag om vilken anpassning, och lycka, det innebär.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)