Josefines Gravidblogg

Möhippa!

29 april, 2013 | Kommentera (2)

 

Charlie den lilla mannen har fått varit med på möhippa i helgen. Det är en av mina goaste vänner som ska gifta sig i Maj och vi fick äran att vara med på möhippan. Han var underbar trots allt åkande överallt, massa brudar och ljud. Riktigt duktig, men OM han var trött på kvällen. Jag och grabben gav upp vid nio,Charlie var så trött att han knappt fick ro att somna. Han har även tagit igen sig lite under dagen.

Och nästa helg bär det av på nya äventyr, första gången med huvagnen ! 🙂

 

Men nu ska vi iväg och käka lunch med vår kära tant Rebban i Stockholm!

Hejhopp!

 

 

Postad: 29 april, 2013 Av: Josefines Gravidblogg Kategori: Baby, Familj och vänner | Kommentera (2)

Det finns 2 kommentarer:

Möhippa!

 1. Jonna e skrev den

  Sötare kille på någon möhippa får man nog leta efter. Och vad duktig han var!!! Jag tyckte han var mega duktig som orkade så länge!! Tack så mycket för att ni var med och gjorde Js dag! Hoppas ni har set underbart i husvagnen. Pussa Sötnosen från mig

  • Jossan skrev den

   Åh,Jonna! Det var så kul och är glad att han orkade så länge som han gjorde!
   Krya på dig och ha det underbart!
   Ses snart igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Josefine Norling.
Ålder: 25 år.
Bor: Västerås.
Familj: Min man Joakim, två monster till katter som anser att de är våra hyresvärdar, inte tvärtom, och vår son Charlie som föddes i februari 2013, 5 042 gram tung och 56 cm lång.
Om mig: Positiv, tokig i pyssel och älskar nya äventyr. Även matlagning, inredning, färg, form och att umgås med vänner och familj är viktiga delar i mitt liv.
Fokus just nu: Att göra min bästa för att vara en bra förälder till Charlie och göra allt jag kan för att hjälpa honom genom sin utveckling. Njuta av att vara tre i familjen samt se till att Joakim och jag stärker vårt förhållande även om dagarna kan vara tuffa.
Om bloggen: Handlade först om vår förberedelse inför att bli föräldrar. Nu när Charlie är född skriver jag om vilken anpassning, och lycka, det innebär.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)