Josefines Gravidblogg

Secuvie

2 maj, 2013 | Kommentera (2)

 

Lilleman har fått eksem i pannan efter allt hans gnuggande med händerna. BVC rekomenderade Mildison kortisonsalva.

eksem 2

EVENTUELLA BIVERKNINGAR

Liksom alla läkemedel kan Mildison Lipid orsaka biverkningar men alla användare behöver inte få dem.

Mindre vanliga biverkningar (förekommer hos färre än 1 av 100 användare): hudirritation och kontaktallergi (med klåda, rodnad och irritation).

Sällsynta biverkningar (förekommer hos färre än 1 av 1000 användare): hudförtunning, utvidgning av små blodkärl i huden, små blödningar i huden, bristningar i huden, akne, inflammation i huden runt munnen, rebound-effekt (sjukdomssymtomen försämras när behandlingen avslutas), pigmentförändringar, hudinflammation och eksem.

Mycket sällsynta biverkningar (förekommer hos färre än 1 av 10 000 användare): påverkan på binjurebarkens funktion.

NEJ TACK..

Jag är inte sån så jag säger emot allt läkarna och sköterskorna säger, men när det handlar om enklare saker där det finns så mycket mer naturligare produkter utan biverkningar väljer jag självklart det.

Så vi kör med Secuvie serum och day&night, börjar idag och smörjer flera gånger om dagen. Secuvie innehåller en växtsyra som finns bland annat i nötter. Bra för alla typer av eksem och känslig hud. Innehåller till 100 procent naturliga råvaror och det innehåller varken konserveringsmedel, parabener, mineraloljor eller parfym. Secuvie hjälpte mig när jag hade acne och tog bort detta helt, så nu kör vi på Charlies eksem och hoppas på det bästa!

Ingredienser: Vatten, CHD-FA, jojobaolja, olivolja, triglycerider av kaprinsyra och kaprylsyra, avokadoolja, glycerin, cetearyl från olivolja, sorbitan från olivolja, mankettiolja, yanguolja, hydrerad olivolja, Unsaponifiables från olivolja, xantangummi, dragantgummi, olivbladsolja, aloegel, tokoferol, lavendelolja, citronsyra, geraniumolja, patchouliolja, canagaolja, rooibos, cape kamomillolja.

 

Men annars var allt bra med lilleman, han har gått upp ännu mer och väger numera 8040 gram och är 65,2 cm lång! Hon gjorde en uträkning och stämmer den så blir han ungefär 195 cm lång när han är stor. Ska bli spännnande att se om det stämmer. Nu ska vi ta tag i tvätten och packa för imorgon bär det av första gången med husvagnen!

Trevlig helg!

Postad: 2 maj, 2013 Av: Josefines Gravidblogg Kategori: Okategoriserade | Kommentera (2)

Det finns 2 kommentarer:

Secuvie

 1. Hanna skrev den

  Hej!
  Hade inte aloe Vera produkterna vart nåt?? Själv använder jag propolis och gelly till mycket. Har en dotter på 1 år själv =)

  • Josefine Norling skrev den

   Självklart kan Aloe vera vara bra, det är ju väldigt läkande! Aloe vera är bra för så mycket! Men har sån stor erfarenhet av att använda Secuvie så det var det första jag tänkte på. Och det har gett resultat väldigt snabbt! 🙂
   Aloe Vera är en super bra produkt och borde finnas i alla hem. Men kolla innehållsförteckningen först! Vissa har mer skit i än Aloe vera!
   Ha det så bra!
   MVH
   Josefine

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Josefine Norling.
Ålder: 25 år.
Bor: Västerås.
Familj: Min man Joakim, två monster till katter som anser att de är våra hyresvärdar, inte tvärtom, och vår son Charlie som föddes i februari 2013, 5 042 gram tung och 56 cm lång.
Om mig: Positiv, tokig i pyssel och älskar nya äventyr. Även matlagning, inredning, färg, form och att umgås med vänner och familj är viktiga delar i mitt liv.
Fokus just nu: Att göra min bästa för att vara en bra förälder till Charlie och göra allt jag kan för att hjälpa honom genom sin utveckling. Njuta av att vara tre i familjen samt se till att Joakim och jag stärker vårt förhållande även om dagarna kan vara tuffa.
Om bloggen: Handlade först om vår förberedelse inför att bli föräldrar. Nu när Charlie är född skriver jag om vilken anpassning, och lycka, det innebär.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)