Josefines Gravidblogg

Attans!

Postad: 17 september, 2012 Av: Josefines Gravidblogg Kategori: Resa | Etiketter: , , , | Kommentera

På onsdag flyger vi  äntligen till Rhodos, en vecka med all inclusive. Våran sista semester utan att behöva packa blöjor? Och attans, jag är vrål förkyld. Men kan man inte låta bli att pussa på brorsonen som är sjuk så får man väl skylla sig själv. En vecka på Rhodos och vara sjuk, det vill jag inte! Just nu är det bihålorna och feber,det trycker på rejält i skallen..

 

Tuggar i mig C-vitamin,Anti-V och D-vitamin ihop med massor av vatten. Ut med skiten och låt mig njuta av semestern! Behöver verkligen vila upp mig och sett framemot resan så länge nu.

 

En burk c-vitaminer, d-vitaminer samt en burk med anti-v och ett äpple.

FörkylningskurSök i bloggen

Om bloggen


Namn: Josefine Norling.
Ålder: 25 år.
Bor: Västerås.
Familj: Min man Joakim, två monster till katter som anser att de är våra hyresvärdar, inte tvärtom, och vår son Charlie som föddes i februari 2013, 5 042 gram tung och 56 cm lång.
Om mig: Positiv, tokig i pyssel och älskar nya äventyr. Även matlagning, inredning, färg, form och att umgås med vänner och familj är viktiga delar i mitt liv.
Fokus just nu: Att göra min bästa för att vara en bra förälder till Charlie och göra allt jag kan för att hjälpa honom genom sin utveckling. Njuta av att vara tre i familjen samt se till att Joakim och jag stärker vårt förhållande även om dagarna kan vara tuffa.
Om bloggen: Handlade först om vår förberedelse inför att bli föräldrar. Nu när Charlie är född skriver jag om vilken anpassning, och lycka, det innebär.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.