Josefines Gravidblogg

Fet och Fixerad!

Postad: 7 januari, 2013 Av: Josefines Gravidblogg Kategori: Baby, Förlossning, Gravid | Etiketter: , , , , , | 2 kommentarer

Pumpan mår super och tränar sin andningsförmånga väldigt bra i magen. Ligger långt ner och fixerad. Otroligt skönt att se h*n må bra! DOCK en aningens större, ökning med 19.5%………..  Borde ligga runt 2,8kg nu men ligger på 3,4kg nu enligt deras uppskattning och mätning. Vilket innebär att jag ska tillbaka på ytterliggare ett ultraljud den 21 januari och uppskatta vikten igen. Har Pumpan växt i samma takt som nu så lutar det åt igångsättning så jag inte går över tiden. Väl matad där inne kan man säga, men hellre det än underviktig.

Fick med oss bild hem på ansiktet, helt ihop mosad och rejäla kinder!

Här på bilden syns näsan, munnen och hakan väldigt bra.Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Josefine Norling.
Ålder: 25 år.
Bor: Västerås.
Familj: Min man Joakim, två monster till katter som anser att de är våra hyresvärdar, inte tvärtom, och vår son Charlie som föddes i februari 2013, 5 042 gram tung och 56 cm lång.
Om mig: Positiv, tokig i pyssel och älskar nya äventyr. Även matlagning, inredning, färg, form och att umgås med vänner och familj är viktiga delar i mitt liv.
Fokus just nu: Att göra min bästa för att vara en bra förälder till Charlie och göra allt jag kan för att hjälpa honom genom sin utveckling. Njuta av att vara tre i familjen samt se till att Joakim och jag stärker vårt förhållande även om dagarna kan vara tuffa.
Om bloggen: Handlade först om vår förberedelse inför att bli föräldrar. Nu när Charlie är född skriver jag om vilken anpassning, och lycka, det innebär.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.