Josefines Gravidblogg

SÅ nöjd!

Postad: 24 november, 2012 Av: Josefines Gravidblogg Kategori: Baby, Gravid, Produkter | Etiketter: , , , , | Kommentera

Igår hämtade vi barnvagnen och babyskyddet. Vi kan inte vara mer nöjda, superfina och hur lätta som helst. Mest imponerad är jag över vagnen, den väger inget. Hur lätt som helst att lyfta in den i bilen! Man blir lite sugen att låna brorsonen så man får ut och provköra lite granna, men vi får hålla oss till Pumpan kommer.

Kopplade in babyskyddet  i bilen för att se så det funkade och passade. Fantastiskt satt den i bilen och så lätt att bara klicka i och ur istället för att hålla på med bältet. Hårt och stadigt sitter den också!

Man kanske inte ser så bra på min suddiga bild ..

 

 Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Josefine Norling.
Ålder: 25 år.
Bor: Västerås.
Familj: Min man Joakim, två monster till katter som anser att de är våra hyresvärdar, inte tvärtom, och vår son Charlie som föddes i februari 2013, 5 042 gram tung och 56 cm lång.
Om mig: Positiv, tokig i pyssel och älskar nya äventyr. Även matlagning, inredning, färg, form och att umgås med vänner och familj är viktiga delar i mitt liv.
Fokus just nu: Att göra min bästa för att vara en bra förälder till Charlie och göra allt jag kan för att hjälpa honom genom sin utveckling. Njuta av att vara tre i familjen samt se till att Joakim och jag stärker vårt förhållande även om dagarna kan vara tuffa.
Om bloggen: Handlade först om vår förberedelse inför att bli föräldrar. Nu när Charlie är född skriver jag om vilken anpassning, och lycka, det innebär.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.