Josefines Gravidblogg

SÅ nöjd!

Postad: 24 november, 2012 Av: Josefines Gravidblogg Kategori: Baby, Gravid, Produkter | Etiketter: , , , , | Kommentera

Igår hämtade vi barnvagnen och babyskyddet. Vi kan inte vara mer nöjda, superfina och hur lätta som helst. Mest imponerad är jag över vagnen, den väger inget. Hur lätt som helst att lyfta in den i bilen! Man blir lite sugen att låna brorsonen så man får ut och provköra lite granna, men vi får hålla oss till Pumpan kommer.

Kopplade in babyskyddet  i bilen för att se så det funkade och passade. Fantastiskt satt den i bilen och så lätt att bara klicka i och ur istället för att hålla på med bältet. Hårt och stadigt sitter den också!

Man kanske inte ser så bra på min suddiga bild ..

 

 Föräldragruppen

Postad: 21 november, 2012 Av: Josefines Gravidblogg Kategori: Baby, Gravid | Etiketter: , , , , , | 2 kommentarer

 

Igår var vi på sista träffen av föräldragruppen eller tills bebisarna har kommit då tar vi upp träffarna igen. Det har varit väldigt givande och lärorikt. Jag hoppas att alla som blir erbjudna föräldragrupp har en lika bra som vi. Fick bestämma mycket själva vad vi ville prata om och praktiskt info om förlossning,amning,baby blues, tiden hemma osv.

När vi satt där i slutet och önskade varandra lycka till så sjönk det in för dom flesta, även oss.. Helt tyst i rummet och alla sa nästan samtidigt hur konstigt det känns att nästa gång vi ses har vi med oss en ny familjemedlem.

Nu längtar jag till fredag, då ska vi hämta barnvagnen! Ska bli så kul att se hur den ser ut í verkligheten 🙂

 Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Josefine Norling.
Ålder: 25 år.
Bor: Västerås.
Familj: Min man Joakim, två monster till katter som anser att de är våra hyresvärdar, inte tvärtom, och vår son Charlie som föddes i februari 2013, 5 042 gram tung och 56 cm lång.
Om mig: Positiv, tokig i pyssel och älskar nya äventyr. Även matlagning, inredning, färg, form och att umgås med vänner och familj är viktiga delar i mitt liv.
Fokus just nu: Att göra min bästa för att vara en bra förälder till Charlie och göra allt jag kan för att hjälpa honom genom sin utveckling. Njuta av att vara tre i familjen samt se till att Joakim och jag stärker vårt förhållande även om dagarna kan vara tuffa.
Om bloggen: Handlade först om vår förberedelse inför att bli föräldrar. Nu när Charlie är född skriver jag om vilken anpassning, och lycka, det innebär.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.