Josefines Gravidblogg

Vad ska man ha med till BB?

Postad: 27 november, 2012 Av: Josefines Gravidblogg Kategori: Baby, Gravid, Tips, Värk | Etiketter: , , , , , , , , | 2 kommentarer

Nyss kommit hem från min underbara vän Jenny, hon är och har alltid varit ett enormt stöd för mig. Ärlig i sina åsikter och säger exakt vad hon tycker, man behöver aldrig fundera eller analysera något. Jenny har också en fantastisk dotter som fyller två nästan precis när vi väntar vårt först barn. Jag frågar henne om mycket saker angående innan och efter förlossningen. Idag var det frågor om BB-väskan på anslagstavlan för min del.

Har börjat fundera mycket på vad som kan vara bra att ha med, vilka plagg vi vill ha med, snutte, kamera .. Ja allt som kan vara bra att ha. Försökt googla på vad andra föräldrar har haft med, men det är svårt.

Vi har funderat på att börja tvätta upp lite kläder och fixa iordning en lista på det som ska packas, just för att jag har fortfarande problem med “förvärkar” som inte riktigt ska komma än. Även om jag tar det super lungt så kommer dom ibland.. Blir lite nervös att bebisen ska komma innan nyår, det vill vi helst inte.. Pumpan behöver bakas lite till i ugnen.

Så när jag frågade Jenny vad hon hade med sig var det i ungefär samma banor som jag hade tänkt. MEN en otroligt smart idé som dom gjorde var att packa två väskor. En för att ha med till förlossningen och en väska för att ha med till BB avdelningen. Så i förlossningsväskan var det med fokuserat på Nille och Jenny för att dom skulle orka igenom ifall det skulle ta många timmar och i BB väskan mer för bebisen. Jättesmart tycker jag och ska genast ta upp detta med min man.

Dags att skriva lite listor på vad som önskas i väskorna ifall det skulle ske tidigare än planerat!Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Josefine Norling.
Ålder: 25 år.
Bor: Västerås.
Familj: Min man Joakim, två monster till katter som anser att de är våra hyresvärdar, inte tvärtom, och vår son Charlie som föddes i februari 2013, 5 042 gram tung och 56 cm lång.
Om mig: Positiv, tokig i pyssel och älskar nya äventyr. Även matlagning, inredning, färg, form och att umgås med vänner och familj är viktiga delar i mitt liv.
Fokus just nu: Att göra min bästa för att vara en bra förälder till Charlie och göra allt jag kan för att hjälpa honom genom sin utveckling. Njuta av att vara tre i familjen samt se till att Joakim och jag stärker vårt förhållande även om dagarna kan vara tuffa.
Om bloggen: Handlade först om vår förberedelse inför att bli föräldrar. Nu när Charlie är född skriver jag om vilken anpassning, och lycka, det innebär.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.