Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Josefines Gravidblogg

Underbara halsbränna ..

Postad: 3 november, 2012 Av: Josefines Gravidblogg Kategori: Gravid, Hälsa, Hårvård, Tips, Värk | Etiketter: , , , , , , , | Kommentera

Halsbränna, gravid eller inte. Spelar absolut ingen roll, vi kan komma överens om att det är fruktansvärt obehagligt. Jag har aldrig någonsin upplevt halsbränna tidigare innan jag blev gravid, förstod inte hur hemskt det kan vara. Jag får också ett kraftigt tryck i mellangärdet,svårt att andas och man får nästan lite panik känslor. Jag tar väldigt sällan läkemedel, försöker in i det sista att undvika det. Så ikväll när det var som värst kom min käre mor med ett tips för halsbrännan.

 1 Glas ljummet vatten

2 msk potatismjöl

Enyoj!

Och det funkar alldeles utmärkt, jag tryckte tillochmed i mig tre glas med potatismjöl.. Så skippa alla läkemedel ni hittar för halsbränna med alla dessa hemskheter till ingredienser. Kör på potatismjöl! Ni kan även ha potatismjölet istället för torrschampo, fantastiskt!

Billigt,naturligt och inget skadligt! 🙂

Heja Potatismjöl!Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Josefine Norling.
Ålder: 25 år.
Bor: Västerås.
Familj: Min man Joakim, två monster till katter som anser att de är våra hyresvärdar, inte tvärtom, och vår son Charlie som föddes i februari 2013, 5 042 gram tung och 56 cm lång.
Om mig: Positiv, tokig i pyssel och älskar nya äventyr. Även matlagning, inredning, färg, form och att umgås med vänner och familj är viktiga delar i mitt liv.
Fokus just nu: Att göra min bästa för att vara en bra förälder till Charlie och göra allt jag kan för att hjälpa honom genom sin utveckling. Njuta av att vara tre i familjen samt se till att Joakim och jag stärker vårt förhållande även om dagarna kan vara tuffa.
Om bloggen: Handlade först om vår förberedelse inför att bli föräldrar. Nu när Charlie är född skriver jag om vilken anpassning, och lycka, det innebär.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.