Josefines Gravidblogg

Förebygga bristningar

Postad: 24 september, 2012 Av: Josefines Gravidblogg Kategori: Gravid, Hälsa, Hudvård | Etiketter: , , | 2 kommentarer

Tänkte berätta om en av mina favoritprodukter.

En del säger att det går att förebygga bristingar och en del påstår att det inte alls går. Jag är den som tror på att du kan förebygga väldigt mycket, så jag smörjer med Weledas Havandeskapsolja morgon och kväll. Både mage,bröst och lår. Speciellt på min tatuering som går vid höftbenet så den ska klara sig. Jag tror att ju mer du smörjer, desto mer blir huden elastisk och kan följa med under graviditeten bättre. Har ni inte testat Weledas Havandeskapsolja så gör det, inte bara för att undvika bristningar utan för att den är fantastisk i både doft och konsistens. Perfekt massageolja!

 

Dom rekommenderar att man ska smörja in från början av graviditeten upp till tre månader efter förlossningen så huden kan anpassa sig bättre.

 

Så smörj,smörj,smörj !!

 

Något som också är bra ihop med oljan är att dricka mycket vatten och bra kost så mår huden bättre och blir också flexiblare.

Weledas olja

Bild lånad med tillåtelse av Weleda.

 Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Josefine Norling.
Ålder: 25 år.
Bor: Västerås.
Familj: Min man Joakim, två monster till katter som anser att de är våra hyresvärdar, inte tvärtom, och vår son Charlie som föddes i februari 2013, 5 042 gram tung och 56 cm lång.
Om mig: Positiv, tokig i pyssel och älskar nya äventyr. Även matlagning, inredning, färg, form och att umgås med vänner och familj är viktiga delar i mitt liv.
Fokus just nu: Att göra min bästa för att vara en bra förälder till Charlie och göra allt jag kan för att hjälpa honom genom sin utveckling. Njuta av att vara tre i familjen samt se till att Joakim och jag stärker vårt förhållande även om dagarna kan vara tuffa.
Om bloggen: Handlade först om vår förberedelse inför att bli föräldrar. Nu när Charlie är född skriver jag om vilken anpassning, och lycka, det innebär.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.