Josefines Gravidblogg

Behandlingen fortsätter ..

Postad: 8 november, 2012 Av: Josefines Gravidblogg Kategori: Gravid, Värk | Etiketter: , , , , | Kommentera

 

Var på min åttonde akupunktur behandling igår för foglossningarna, den kändes rejält. Somnade i soffan runt halv sju och rörde mig inte mer än till sängen runt tio. Foglossningarna i svanken och ner känns knappt längre, dom senaste dagarna har det varit riktigt bra. Det är bara rumpan och låren som känns av. Känns otroligt roligt att kunna förmedela att det verkligen fungerar att behandla på andra sätt än läkemedel, sen är det självklart olika hur man reagerar men på mig funkar det suveränt! 🙂

Någon mer som testat akupunktur?

Annars mår jag bra, magen växer så det knakar,äter mest hela tiden känns det som och väldigt trött men det har sina anledningar.Får inte sova speciellt mycket längre på nätterna, behöver jag inte upp och kissa som jag gör ungefär fyra gånger per natt så är det “Pumpan” som kör sina gymnastik pass i magen eller katterna som vägrar sova. Dom har nog varit det största problemet hittills. Katterna är inne i någon fas så att sova med oss längre funkar inte, utan allt för att hålla oss vakna istället verkar roligare. Och dom lyckas!

Men ska inte gnälla, jag får sova på eftermiddagarna SNART .. Iallafall i två månader, sen blir det annat schema!

 Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Josefine Norling.
Ålder: 25 år.
Bor: Västerås.
Familj: Min man Joakim, två monster till katter som anser att de är våra hyresvärdar, inte tvärtom, och vår son Charlie som föddes i februari 2013, 5 042 gram tung och 56 cm lång.
Om mig: Positiv, tokig i pyssel och älskar nya äventyr. Även matlagning, inredning, färg, form och att umgås med vänner och familj är viktiga delar i mitt liv.
Fokus just nu: Att göra min bästa för att vara en bra förälder till Charlie och göra allt jag kan för att hjälpa honom genom sin utveckling. Njuta av att vara tre i familjen samt se till att Joakim och jag stärker vårt förhållande även om dagarna kan vara tuffa.
Om bloggen: Handlade först om vår förberedelse inför att bli föräldrar. Nu när Charlie är född skriver jag om vilken anpassning, och lycka, det innebär.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.