Josefines Gravidblogg

Boken om dig

Postad: 10 november, 2012 Av: Josefines Gravidblogg Kategori: Gravid | Etiketter: , , , , | Kommentera

Jag skriver i två olika böcker om bebisen, från första veckan av graviditeten sedan fortsätter dom till första födelsedagen. Just nu tycker jag att det är roligt att hålla på att pyssla i dom samt lite mysigt. Men jag har hört många som tappar stinget efter bebisen har kommit eller efter några månader. Jag hoppas verkligen att jag inte gör det, vill ha dom komplett i fyllda. Finns även sidor för mamma och för pappan att fylla i om känslor, tankar och förhoppningar. Jag är nog mest ivrig att fylla i dom sidorna, så det har blivit att jag fått intervjua min man och sedan fyllt i det han har sagt.. Haha! Men kanske inte så ovanligt?

 Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Josefine Norling.
Ålder: 25 år.
Bor: Västerås.
Familj: Min man Joakim, två monster till katter som anser att de är våra hyresvärdar, inte tvärtom, och vår son Charlie som föddes i februari 2013, 5 042 gram tung och 56 cm lång.
Om mig: Positiv, tokig i pyssel och älskar nya äventyr. Även matlagning, inredning, färg, form och att umgås med vänner och familj är viktiga delar i mitt liv.
Fokus just nu: Att göra min bästa för att vara en bra förälder till Charlie och göra allt jag kan för att hjälpa honom genom sin utveckling. Njuta av att vara tre i familjen samt se till att Joakim och jag stärker vårt förhållande även om dagarna kan vara tuffa.
Om bloggen: Handlade först om vår förberedelse inför att bli föräldrar. Nu när Charlie är född skriver jag om vilken anpassning, och lycka, det innebär.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.