Josefines Gravidblogg

Gott nytt år!

Postad: 31 december, 2012 Av: Josefines Gravidblogg Kategori: Familj och vänner, Förlossning, Gravid, Kost | Etiketter: , , , , , , , , , , , | Kommentera

Ser ut som om vi klarar oss till 2013!

Kvällen/natten var lugn och kände inget speciellt förutom dom “vanliga” sammandragningarna. Det är väl som jag alltid har sagt, efter nyår lugnare det ner sig och man får gå över tiden istället 😉

Ska iväg om bara några timmar och påbörja firandet av det gamla samt nya året, vi blir 9st som ska avnjuta en fyra rätters middag och massa god dryck.

Det blir nog allt från lite fyverkerier till kubbturnering, lite Galen panna och “Ring klocka, ring” !

Men dagen börjar med att min brorson ska åka i sin pulka för första gången, spännande!

 

Ha ett underbart nyår och hoppas ni inte får för mycket regn på er under kvällen!

 

 

 Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Josefine Norling.
Ålder: 25 år.
Bor: Västerås.
Familj: Min man Joakim, två monster till katter som anser att de är våra hyresvärdar, inte tvärtom, och vår son Charlie som föddes i februari 2013, 5 042 gram tung och 56 cm lång.
Om mig: Positiv, tokig i pyssel och älskar nya äventyr. Även matlagning, inredning, färg, form och att umgås med vänner och familj är viktiga delar i mitt liv.
Fokus just nu: Att göra min bästa för att vara en bra förälder till Charlie och göra allt jag kan för att hjälpa honom genom sin utveckling. Njuta av att vara tre i familjen samt se till att Joakim och jag stärker vårt förhållande även om dagarna kan vara tuffa.
Om bloggen: Handlade först om vår förberedelse inför att bli föräldrar. Nu när Charlie är född skriver jag om vilken anpassning, och lycka, det innebär.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.