Josefines Gravidblogg

Utklädd redan som nyfödd?

Postad: 2 november, 2012 Av: Josefines Gravidblogg Kategori: Baby, Gravid | Etiketter: , , , , , | 3 kommentarer

Jag har ovanligt många vakna timmar på mitt dygn numera och när jag ligger där i sängen och kämpar med att somna om så kommer det mycket konstiga, knäppa tankar ibland. Som inatt funderade jag på lite plagg vi har köpt, jag är svag för mössor med öron eller allt med öron egentligen. Dom är så söta när dom står där rätt upp på mössan eller bodyn så det är svårt att lämna kvar plagget i butiken.

Men vad är det med mig och VÄLDIGT många fler som gör att man vill klä ut sina barn till djur?

Vi har ett overall som ser ut som en björn, brun, pälsig, öron och svans.. URSÖT men egentligen klär vi ut barnet? Halloween året runt? 🙂

Bara en tanke som slog mig .. Vet ni varför många är svaga att klä ut barnen med öron, päls och svans?

Ja, ni förstår vilka tankar som far runt i min lilla skalle.. Hur som helst så kommer jag iallafall använda alla plaggen på vår bebis och “pumpan” kommer vara toksöt i dom! 🙂

 

 Pyssel Söndag..

Postad: 21 oktober, 2012 Av: Josefines Gravidblogg Kategori: Gravid | Etiketter: , , , , , , , , | Kommentera

Jocke har spray målat vår babykorg vit idag .. Mycket fint blev det, bara lite tyg som saknas inuti. Det är en släktkorg som är ca 50 år gammal, tycker sånt är så mysigt när det går i arv. Den är i nyskick och otroligt vacker. Fick tillåtelse av mormor att göra den vit och visst blev det bra?

Vi har en tanke att korgen ska vara i sovrummet hos oss och att man lätt ska kunna förflytta den vid behov. Vi ska lägga i en ordentlig madrass och fixa ordning den som en riktigt säng. Vi tror att det kommer funka att använda som en säng i början istället för att försöka tränga in spjälsängen i vårat lilla sovrum. Men man vet ju aldrig, kanske inte blir som man har tänkt sig.

Medans Jocke jobbade på med korgen så åkte mamma och jag iväg på lite shopping inför eftermiddagens pyssel. Jag handlade lite pumpor till vardagsrummet, älskar oktober månad. Så vackra färger, man kan börja höstmysa med ljus och göra det lite murrigt hemma. Sen brukar vi alltid gå på maskeradfest på Halloween, riktigt roligt men iår blir det dock inget. Orkidér blev också inhandlat och det blev en vacker plantering med stenar från Greklands resan.Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Josefine Norling.
Ålder: 25 år.
Bor: Västerås.
Familj: Min man Joakim, två monster till katter som anser att de är våra hyresvärdar, inte tvärtom, och vår son Charlie som föddes i februari 2013, 5 042 gram tung och 56 cm lång.
Om mig: Positiv, tokig i pyssel och älskar nya äventyr. Även matlagning, inredning, färg, form och att umgås med vänner och familj är viktiga delar i mitt liv.
Fokus just nu: Att göra min bästa för att vara en bra förälder till Charlie och göra allt jag kan för att hjälpa honom genom sin utveckling. Njuta av att vara tre i familjen samt se till att Joakim och jag stärker vårt förhållande även om dagarna kan vara tuffa.
Om bloggen: Handlade först om vår förberedelse inför att bli föräldrar. Nu när Charlie är född skriver jag om vilken anpassning, och lycka, det innebär.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.