Josefines Gravidblogg

Listor hit och dit!

Postad: 11 december, 2012 Av: Josefines Gravidblogg Kategori: Baby, Förlossning, Gravid | Etiketter: , , , , , , , , , , | Kommentera

Jag är en riktigt lapplisa.. Nu är det lappar överallt, vad som ska packas ner i BB väskan och vad som ska packas i förlossningsväskan. Sitter även en lapp på dörren så ifall Jocke och jag blir så nervösa när det väl sätter igång så kan vi bara checka igenom lappen så vi vet att vi har med allt. Fyller på den lappen när vi kommer på något som kan vara bra att ha med som inte kan packas ner ännu.

För vi har börjat packa i väskorna, BB väskan är nästan helt klar. Nytvättade kläder till bebisen och allt man kan tänka sig behöva. Det var ganska svårt att välja ut första plaggen, det är nog jag som gör det svårare än vad man behöver men på något sätt kändes det viktigt att tänka igenom första kläderna … Haha! 🙂

Förlossningsväskan har jag varit och handlat lite till, en mysig väldoftande tvål så jag kan känna mig fräsch efter en välförtjänt dusch. Fler hygienartiklar, bindor och druvsocker. Sen finns det ytterliggare en lista vad som ska köpas mer av som snacks och lite dryck ifall man blir trött på förlossningens utbud. Kläder att packa till mig får jag fixa om några veckor..

Finns så mycket listor på nätet man kan ha som tips på att packa med sig och ett tips är att prata med flergångsmammor och pappor som varit med om det någon gång innan, dom riktigt bra koll på vad som kan tänkas vara bra att ha med.

 Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Josefine Norling.
Ålder: 25 år.
Bor: Västerås.
Familj: Min man Joakim, två monster till katter som anser att de är våra hyresvärdar, inte tvärtom, och vår son Charlie som föddes i februari 2013, 5 042 gram tung och 56 cm lång.
Om mig: Positiv, tokig i pyssel och älskar nya äventyr. Även matlagning, inredning, färg, form och att umgås med vänner och familj är viktiga delar i mitt liv.
Fokus just nu: Att göra min bästa för att vara en bra förälder till Charlie och göra allt jag kan för att hjälpa honom genom sin utveckling. Njuta av att vara tre i familjen samt se till att Joakim och jag stärker vårt förhållande även om dagarna kan vara tuffa.
Om bloggen: Handlade först om vår förberedelse inför att bli föräldrar. Nu när Charlie är född skriver jag om vilken anpassning, och lycka, det innebär.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.