Josefines Gravidblogg

Julbak med mor!

Postad: 26 november, 2012 Av: Josefines Gravidblogg Kategori: Bakning, Gravid | Etiketter: , , , , , , , | Kommentera

Igår så bakade Mamma och jag hela dagen. Det blev saffrans biscotti,lussebullar och knäckebröd. En riktigt mys söndag med andra ord! 🙂

När jag kom hem därifrån så gjorde jag även klart året pepparkakshus, det blev himla bra så nu är det dags att bygga tomtebyn.

Jag har märkt att jag blir lite rastlös att vara hemma, men det är nog mest för att jag inte får göra så mycket. Inget som kan anstränga mig eller bebisen. Jag är van att hålla igång och ha projekt överallt. Men nu får man tänka om. Fast skulle inte välja något annat heller nu sista två månaderna, otroligt skönt att kunna vila efter en natt utan sömn och ta allt i min egen takt. Har dock lite små projekt, men inget som är överdrivet. Idag blev det att städa min garderob och rensa ut kläder som jag inte använder längre. Riktigt skönt att få det iordning. Näst på listan är att julpynta, så jag har längtat efter det! 🙂

 Korgen är snart klar!

Postad: 28 oktober, 2012 Av: Josefines Gravidblogg Kategori: Gravid | Etiketter: , , , | 3 kommentarer

Projektet med den 50 år gamla släktkorgen börjar ta slut. Idag efter jobbet satte jag igång och sy dit fårskinnstyget, det blev riktigt mysigt och super snyggt! Ville inte ha som dom flesta korgar har, volangtyg hela vägen ner till golvet. Jag vill se korgen, det är ju den som är vacker. Nu ska det bara dit med riktigt madrass och lite sängkläder, men det blir senare.

Det var otroligt enkelt också att sy dit tyget, jag som är SUPER USEL på att sy och har varken nogrannheten eller tålamodet för det. Men detta gick snabbt och enkelt 🙂

Vad tycks?Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Josefine Norling.
Ålder: 25 år.
Bor: Västerås.
Familj: Min man Joakim, två monster till katter som anser att de är våra hyresvärdar, inte tvärtom, och vår son Charlie som föddes i februari 2013, 5 042 gram tung och 56 cm lång.
Om mig: Positiv, tokig i pyssel och älskar nya äventyr. Även matlagning, inredning, färg, form och att umgås med vänner och familj är viktiga delar i mitt liv.
Fokus just nu: Att göra min bästa för att vara en bra förälder till Charlie och göra allt jag kan för att hjälpa honom genom sin utveckling. Njuta av att vara tre i familjen samt se till att Joakim och jag stärker vårt förhållande även om dagarna kan vara tuffa.
Om bloggen: Handlade först om vår förberedelse inför att bli föräldrar. Nu när Charlie är född skriver jag om vilken anpassning, och lycka, det innebär.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.