Josefines Gravidblogg

Vårda relationen!

Postad: 9 oktober, 2012 Av: Josefines Gravidblogg Kategori: Gravid | Etiketter: , , | Kommentera

Igår fick vi hem tiderna för föräldragruppen vi ska gå i. Vi ska träffas vid fyra tillfällen, kursen börjar den 30/10 .. Vi hade turen att det är just vår underbara barnmorska och en man som ska hålla i kursen, så det kommer nog bli riktigt bra!

Läste lite vad man går igenom på en sån här kurs, det var allt från förlossning, smärtlindring, amning, tiden efter och parrelationen. Finns nog en hel del tankar och frågor som kommer igång av en sån här kurs som man kanske inte kommit på innan.

Tycker det är väldigt bra att dom även tar upp relationen mellan dom blivande föräldrarna. Jag och min man har pratat mycket om att det kommer bli en stor förändring men att det är viktigt att vi även får egen tid. Både ihop och var för sig. Självklart är det borträknat nästan totalt i början, men senare att man kanske har ett par timmar under en dag eller kväll per månad eller varannan som bara är till för oss. Mysig middag hemma eller ute, bara ro om varandra och kunna prata ostört.

Låter kanske hårt men jag tror på att det är viktigt att vårda relationen,både för vår och barnets skull. Jag får nog skämma bort min man lite extra efter graviditeten, han påstår att jag har humörsvängningar ibland 😉

Nu har vi även beställt en husvagn så vi också kommer kunna åka iväg, bara lilla nya familjen och njuta av naturen och fiske. Bort från det vardagliga för en helg då och då, guldvärt!

 

 Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Josefine Norling.
Ålder: 25 år.
Bor: Västerås.
Familj: Min man Joakim, två monster till katter som anser att de är våra hyresvärdar, inte tvärtom, och vår son Charlie som föddes i februari 2013, 5 042 gram tung och 56 cm lång.
Om mig: Positiv, tokig i pyssel och älskar nya äventyr. Även matlagning, inredning, färg, form och att umgås med vänner och familj är viktiga delar i mitt liv.
Fokus just nu: Att göra min bästa för att vara en bra förälder till Charlie och göra allt jag kan för att hjälpa honom genom sin utveckling. Njuta av att vara tre i familjen samt se till att Joakim och jag stärker vårt förhållande även om dagarna kan vara tuffa.
Om bloggen: Handlade först om vår förberedelse inför att bli föräldrar. Nu när Charlie är född skriver jag om vilken anpassning, och lycka, det innebär.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.